Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek mirol tudnák...

Szerintetek mirol tudnák beszélgetnii az unokatesommal?

Figyelt kérdés
Tini lány vagyok, van egy fiú unokatesom aki már 21 éves, de nagyon jól ki jövök vele, németországba élünk, termeszetesen szuleimmel egyutt meg stb.. ő meg itt németbe dolgozik, ezért nálunk van, meg így kb mindenhova jonn velunk meg stb.. nincsen barátnője, van egy lány akibe "szerelmes" volt ő magyarba lakott, de mivel a legjobb haverja exe a lany, ezért nem jott ossze a csajjal illetve tobb okból, meghát elég ribis volt a csaj amúgy, nem volt hozzá való, és ő sokat beszél a lányrol, de nem olyan sokat mint én arrol a fiúrol aki nekem "tetszik". Ő most felejtosbe van, tehát hogy felejti a lányt, de én is ezt a fiút, aki nekem tetszett, mert egyáltalán nem hozzám való volt, meg sok rossz dolgai voltak, es mi minden nap errol beszelunk az unokatesommal, én errol a fiúról, ő errol a lanyrol, eshát mondta hogy nehéz az ügyem, es nem tudd rá mitt mondani, dehát sajnos énse az ővére, és megbeszéltuk hogy tobbet nem beszelek errol a fiúrol, de ő se a lányrol, meg hogy ő is néz valami jó sorozatot, meg én is, és az jobban lefoglal minket, szerintetek mivel tudnánk jobban lefoglalni egymást? Hogy ne ez a lány, és ne ez a fiú legyen a téma, meg miről tudunk beszélgetni, esetleeg valami joo ötlet?
2021. okt. 25. 22:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Tudnák vele miről beszélgetni, ha nem ebbe a paszba lennénk mindketten,de így en egyszerűen csak errol a fiurol tudtam beszélni, ő meg mesélt pár dolgot, de ő is sokszor szóba hozta ezt a lanyt, ráadásul, sajnos nekem minden nap láttnom kell ezt a fiút, mert az o szulei jóba vannak az enyémmel, és folyamatosan nálunk vannak, es így nekem megnehezebb elfelejteni, meg rengeteget hallok errol a fiúrol, mindenki csak róla mesél, és így et nehezit a dolgon, de ennek ellenére hogy minden nap találkozok vele kb, ennek ellenére probálom így is elfelejteni, és kerülni ahogy csak lehet.
2021. okt. 25. 23:35
 12/25 A kérdező kommentje:
És ez az, hogy en allandoan ezt a fiút mondom, aki nekem tetszik, ő meg a lányt, akibe szerelmes.
2021. okt. 25. 23:35
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
lányos sorozatot egy fiúnak? hát nem tudom
2021. okt. 26. 00:14
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
A beszélgetések általában maguktól alakulnak nem kell semmit előre eltervezni.
2021. okt. 26. 00:41
 15/25 anonim ***** válasza:
47%
Hobbi van?
2021. okt. 26. 01:27
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Kint van apám a konyhába, gondoltam összeütök én is egy szendvicset, szerintetek, hogy szólítsam meg? Hogyan és miről illendő egy apával beszélgetni? 32/f
2021. okt. 26. 06:14
 17/25 anonim ***** válasza:
24%

Bocs, hogy ezt mondom, de szerintem kezdjetek bele valami értelmesebb és hasznosabb dologba, mint a sorozatnézés... és akkor egy kicsit kevésbé sekélyes és átlagos témákról is tudtok beszélgetni, mint egy sorozat.

Kezdjetek el közösen valami sportot. Járhattok együtt edzeni, futni, még egészségesebbek is lesztek tőle.

Nincs olyan hobbi, ami érdekelne mindkettőtöket? Pl. valami kézműveskedés, barkácsolás, vagy akár főzni tanulni, az is hasznosabb lenne, mint a sorozatnézés. Akár valami műszaki dolog, ha az jobban érdekel titeket, a programozástól a weblapkészítésig bármi. Nekem unokatesóm sajnos meghalt huszonévesen, de amatőr rádiós volt, és csomószor ültem vele a rádiós szobájában, mikor pl. kanadai rádiósokkal sikerült beszélnie.

Szóval, szerintem keressetek valami konstruktívabb, aktívabb, hasznosabb dolgot. Ha már most sorozatnézés a fő program, mi lesz, ha nyugdíjasok lesztek?

2021. okt. 26. 07:52
 18/25 anonim ***** válasza:
90%

Hobbik, sulik, élet, stb...

Furcsa, hogy az itteni emberek sok trónok harcát néznek.

2021. okt. 26. 09:20
 19/25 anonim ***** válasza:
75%
videojatekokrol pl? A Tomb Raider most 25 éves :)
2021. okt. 26. 09:37
 20/25 anonim ***** válasza:
79%

az unokatesomrol van szó, akivel egyutt nőttem fel kb, és szinte a testvérem

Hát, nem ez derül ki abból, hogy még beszélgetnetek sincs miről.

2021. okt. 26. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!