Gáz lenne elkérni az unokatesóm esküvői ruháját?
A sulinkban keringő lesz szalagavatón és mindig nagy, fehér ruhában táncolnak. Az unokatesóm októberben ment férjhez és van egy gyönyörű esküvői ruhája. Anya szerint simán elkérhetném tőle egy alkalomra, mivel megvette. Szerintem ez egy picit gáz, és nem akarom elvenni az ő ruháját.
Szerintetek?
Az agapé szalont ajánlom, 10 és 20 ezer ft között lehet bérelni ruhát, nekem is onnan volt.
Megkérdezni csak akkor tenném, ha neki is teljesen világossá tettem, hogy NYUGODTAN mondhat nemet. Illetve, ha meg vagyok róla győződve, hogy fog is nemet mondani, ha kellemetlen neki a dolog.
De akkor is jobb nem direktbe rákérdezni - utalj rá esetleg, hogy bérelni tervezel, nem tud-e egy jó szalont, és ha erre magától felajànlja, akkor fogadd el.
En nem adnam kolcson, akarmennyire is imadom-szeretem a rokonom.
Mivel tervezem eladni, ezert max megvehetned, ha gondolod, de inkabb nem irom le, hogy mennyibe kerult es mennyiert szeretnem eladni (sokba).
Szerintem egyszerubb berelni 20-30 ezerert es azt rad is igazitjak valamennyire.
Én nem gondolom hogy bunkóság lenne megkérdezni.
Ha el akarja adni jó áron akkor legfeljebb nem adja oda. De azert ez nem olyan mintha friss jogsival kerned kölcsön a kocsiját.
15!
Nos, nekem van családom, akire számíthatok, de bizonyos dolgokat nem illendő kölcsönkérni.
Nem adnám oda, ugyanis egy esküvői ruha ára marha borsos.
Ha megvette, elhiheted, hogy nem két fillérért és nem is jókedvéből.
Bizonyos dolgokat? Mit? Mi baja lesz a ruhának? Elkopik?
17, én is megvettem a ruhám. És nem a szekrénynek vettem, ha kérné az unokahúgom, szó nélkül adnám neki kölcsön.
18!
Nem, nem kopik el. De elszakadhat, foltos lehet.
Szuper, hogy nem a szekrénynek vásároltál. Más sem. Magának, nem a szekrénynek és nem unokatestvérnek.
18!
Amúgy a jegygyűrűdet kölcsön adnád? A férjedet? A lakásodat? Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!