Hiányzik a sógorom. Hogyan felejtsem el?
Az a fajta ember volt, akit jobban szerettem mint a nemtörődöm (másik) tesómat. Mindig nyugodt volt, érdekelte az emberek, azaz a családtagok sorsa, illetve szerette az állatokat. Sosem volt ideges, mindig hozzáfűzött valamit a másik mondandójához, nem ismerek hozzá hasonló szeretnivaló embert. Persze a tesóm elhagyta egy szerelemért, de már az első alkalommal más volt azm új emberke mint az akkori sógorom. Persze van pénze meg kisugárzása, de ez mit sem ér ha bunkó hozzánk. Teljesen hozzánk tartozott. Az anyukáját és a tesóját is szerettem. Hiányzik mind. Mindennap gondolok rájuk, ha találkozom velük az utcán, sírni tudnék. Egyszerűen fáj, hogy nem vagyunk ugyanaz a család, hiszen 13 évig együtt voltunk. A másik család közel sem ilyen kedves, de még az új sógorom sem. Hasonló, mint egy haláleset, csupán annyi a különbség, hogy nem halt meg senki. Semmi életkedvem. Próbáltam változtatni ezen. Megtaultam főzni meg ilyenek, de mindegyik kajáról csak az jut eszembe, hogy ez mennyire ízlene a sógoromnak, és ilyenkor rossz lesz a kedvem. Fél év válás után nem akarta velém folytatni a beszélgetést Messengeren, teret akart adni az új párkapcsolatban levő barátnőjének. Róla viszont csak rosszat hallok, úgy érzem, hogy a volt sógorom nagyon nem boldog. Folyton rémálmaim vannak, miszerint le van fogyva és magányos. Az előbbi igaz, sokat fogyott (elvileg) az utóbbiak pedig megérzések aminek vannak alapjaik. Akármit teszek, akármi történik, szívem szerint elküldeném / elmondanám neki. Tudom, hogy nem akarja, legutóbbi üzenetemre sem válaszolt. Új kapcsolatot szeretne, viszont minden megérzésem azt sugallja, hogy neki ez nem túl jó. Csak annyit tudok, hogy hisztis a nő, akivel együtt van. Annyira érzem, hogy nem boldog... :(
Lassan 3 éve, hogy szétment a tesómmal, de majd megőrülök a hiányától. Felér egy váratlan halállal. Mit tegyek? :(
Beleee vaaaaaagy zugvaaaaaaa kerdezo. Pont. Ennyi.
Ez szerelem.
Majd elmulik!! Ne zaklasd mert magadat alazod meg!
Nekem az onbecsulesem (NEM az Ego!)- mindig akkora volt ha bele pusztultam is..inkabb 3X haltam meg belul mintsem bevalljam annak akinek nem kene.....
Te vagy az idióta 😂😂😂 minden kommenteddel bizonyítod.
Valószínűleg a tesódnak is undora lenne ha megint úgy kéne vele lennie.. De jah, a te kedvedért majd megint összejönnek.
Majd te szabod már meg kivel lesz, mert neked ki a szimpi az a fontos 😂
Mint egy elkényeztetett 5 éves hülye gyerek, komolyan... Nem csodálom hogy neked pasid sincs. Ilyen barom senkinek se kell.
27# Hol írtam, hogy jöjjenek össze a kedvemért? Csupán arra utaltam ezzel, hogy én így képzelném el, hogy újból az életem része legyen, nem pedig a ti elméletetek szerint. Nem kell kiforgatni a szavaimat.
A kérdésem pedig fent olvasható, mint látod, hogy elfelejteni akarom, nem pedig visszarángatni a családba. Ez eljutott az agyadig?
A tesód és a volt sógor eldöntik, kivel akarnak lenni, neked semmi beleszólásod és nem te tudod jobban, hogy éreznek, boldogok-e.
Egyébként tényleg sógor volt? Össze is voltak házasodva?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!