Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hiányzik a sógorom. Hogyan...

Hiányzik a sógorom. Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés

Az a fajta ember volt, akit jobban szerettem mint a nemtörődöm (másik) tesómat. Mindig nyugodt volt, érdekelte az emberek, azaz a családtagok sorsa, illetve szerette az állatokat. Sosem volt ideges, mindig hozzáfűzött valamit a másik mondandójához, nem ismerek hozzá hasonló szeretnivaló embert. Persze a tesóm elhagyta egy szerelemért, de már az első alkalommal más volt azm új emberke mint az akkori sógorom. Persze van pénze meg kisugárzása, de ez mit sem ér ha bunkó hozzánk. Teljesen hozzánk tartozott. Az anyukáját és a tesóját is szerettem. Hiányzik mind. Mindennap gondolok rájuk, ha találkozom velük az utcán, sírni tudnék. Egyszerűen fáj, hogy nem vagyunk ugyanaz a család, hiszen 13 évig együtt voltunk. A másik család közel sem ilyen kedves, de még az új sógorom sem. Hasonló, mint egy haláleset, csupán annyi a különbség, hogy nem halt meg senki. Semmi életkedvem. Próbáltam változtatni ezen. Megtaultam főzni meg ilyenek, de mindegyik kajáról csak az jut eszembe, hogy ez mennyire ízlene a sógoromnak, és ilyenkor rossz lesz a kedvem. Fél év válás után nem akarta velém folytatni a beszélgetést Messengeren, teret akart adni az új párkapcsolatban levő barátnőjének. Róla viszont csak rosszat hallok, úgy érzem, hogy a volt sógorom nagyon nem boldog. Folyton rémálmaim vannak, miszerint le van fogyva és magányos. Az előbbi igaz, sokat fogyott (elvileg) az utóbbiak pedig megérzések aminek vannak alapjaik. Akármit teszek, akármi történik, szívem szerint elküldeném / elmondanám neki. Tudom, hogy nem akarja, legutóbbi üzenetemre sem válaszolt. Új kapcsolatot szeretne, viszont minden megérzésem azt sugallja, hogy neki ez nem túl jó. Csak annyit tudok, hogy hisztis a nő, akivel együtt van. Annyira érzem, hogy nem boldog... :(

Lassan 3 éve, hogy szétment a tesómmal, de majd megőrülök a hiányától. Felér egy váratlan halállal. Mit tegyek? :(

2021. okt. 26. 10:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem bántásként, de egyik hozzászólásodban ez olvasható: "Nem arra vágyom, hogy VELEM, hanem hogy a tesómmal együtt legyenek újra.", a másikban pedig ez: "elfelejteni akarom, nem pedig visszarángatni a családba.".

Akkor most azt szeretnéd, hogy a tesóddal legyen vagy azt, hogy ne legyen vele? Mert ha újra a tesóddal lenne, akkor lenne ismét családtag. Abba pedig nem szólhatsz bele, hogy akár a tesód, akár a sógorod kivel éljen.

2021. okt. 28. 13:38
 32/34 A kérdező kommentje:

31# Az, hogy mit szeretnék, nem egyenlő azzal hogy mi a reális. Nyilván a megvalósítható verzió híve vagyok, azért is e kérdés.

Ha még mindig nem egyértelmű valakinek, azért írtam le a lehetetlen verziót, hogy pontosítsak: én NEM akarok tőle semmi intimet.

2021. okt. 28. 14:22
 33/34 anonim ***** válasza:
73%

Hasonlóan vagyok, csak velünk egy évet lakott a tesóm barátja. Nagyon rendes volt, szinte már bátyjámként tekintettem rá, nagyon szerették a szüleim is, fiukként kezelték és állandóan számíthattunk egymásra, bizalmasom volt és én is neki, szinte legjobb barátok voltunk.a családját egyszer láttam mert messze laknak nagyon de nagyon megszerettem/megszerettük őket

is és vártam hogy újra lássam őket és ők is .. Aztán megcsalta és elhagyta a tesóm egy másikert aki teljes mértékben bunkó és kisajatitja a tesom..az exe elég hirtelen elment és az ország másik felén van jelenleg is és nekünk ezt el kellett fogadni, hogy már van egy új és ennyi. Mintha a testvéremet, a legjobb barátomat engedtem volna el hirtelen és ebbe sajnos bele kellett törödni az egész családnak a tesóm parancsára.Nagyon sokat sírtam miután elment.. Azóta apummal még beszélget, velem már nem, nem is ír vissza ha írok és leráz de én is látom rajta, hogy csak keresi a boldogságot, de nem találja és mi is hiányzunk neki, mert ő is szeretett minket.. Nincs mit tenni, bele kell törödni sajnos, már semmi nem lesz ugyanolyan.

Végülis nálad érthető, ha három éve hiányolod mert 13 évig volt a családban és ha így ignoral téged akkor megértem hogy neked is milyen nehéz lehet. Sajnos túl kell lépned rajta és hagyni had élje a világát, ő el akar engedni teged ezek szerint és neked is el kell.. Kitartást amugy!

2022. febr. 2. 22:12
 34/34 anonim ***** válasza:
73%
Előző vagyok, esetleg talan még noszogathatnád, hogy talizzatok, beszéljetek stb.. Ha úgy erzed meg lenne ertelme persze. Én nem érzem úgy es en így el is engedem inkább :')
2022. febr. 2. 22:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!