Kellemetlenül kellene éreznem magam azért ami a testvéremék esküvőjén történt?
Azt se tudod milyen rokona a csaj a menyasszony férjének, lehet valami távoli rokon.
Szóval nagyon gyorsan takarodj le a magas lóról :)
Egyáltalán nem voltál hibás. Senkinek nincs a homlokára írva, hogy hány éves és ugye "hölgytől nem illik megkérdezni a korát".
Egy 16 éves kamaszra vigyázzanak a szülei, ne a másik család Bélája. Ráadásul nem is mindenki szeme előtt csináltátok, hanem félrevonultatok.
Akik itt szidják a srácot vagy álszentek vagy karót nyeltek. Szerencsére én ahány esküvőn voltam, ott a vendégek az ifjú párral EGYÜTT szórakoztak és nem nekik talsikoltak egész éjjel.
Nekem az verné ki a biztosítékot, hogy egy esküvőn az öledben van a csaj!
És ne mondd, hogy jaj, mit tehettél volna, mert férfi vagy, nem engeded, hogy rád üljön.
Nem vagyok álszent, én is csókolóztam 16 évesen 21-22 éves sráccal, de nyilvános helyen nem ültem az ölébe és ő sem hagyta volna.
"Akik itt szidják a srácot vagy álszentek vagy karót nyeltek."
Vagy csak vagy bennük némi illemtudás. Ez nem disco, hanem esküvő.
1: a csaj se játszott nyílt lapokkal.
2: ha ennyire fontos a kisasszony ártatlansága, nem az a minimum, hogy nyakon verik, ha ennyi idősen seggrészegre issza magát? Mert ezért én 16 éves korom óta turbánban járnék, annyi hajam lenne, az biztos-bár ez is olyan végletes, mintha leszarják-
3: nem vagy hibás.
szerintem ha az ő napjuk lenne akkor nem hívnának oda mindenkit, hogy nézze őket
azért van ott a család, hogy szórakozzanak és van jó pár olyan sztori, hogy esküvőn ismerték meg egymást a felebarátok
milyen illem #34? jaj megcsókoltam egy lányt ez nem illedelmes? apád nem csókolta volna meg anyád ugyan ebben a helyzetben te nem tudnál idiótaságokat kiírni ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!