Kellemetlenül kellene éreznem magam azért ami a testvéremék esküvőjén történt?
Szerintem a kérdező nem csinált rosszat. Nem megerőszakolta a lányt.
A lány anyja meg most látta meg élő egyenes adásban hogy az ő ici pici kislánya már nem olyan kicsi. Egy kamasz aki iszok és csókolózik. Ezért nem te vagy a hibás.
Nem értem az anya kiakadását. 16 éves a lány, nem 12. Mit kell így felfújni ezt a dolgot?
Kérdező, te nem vagy hibás.
Nekem sem férnek bele, hogy úgy smároljak, vagy lányként a másik ölébe üljek, hogy még csak azt se tudom, hogy hány éves.
Bár az anyuka helyében először a kislánnyal beszélgetnék el, hogy vadidegenek ölébe ül és csak bárkivel smárolgat ennyi idő után?
Mondjuk ez a szemérmetlenség egy 26 éves nőtől is gáz egy esküvőn. Mondom úgy, hogy elég szabados a szexuális életem, de egy esküvőn részegen a sarokban egy akkor először látott pasi ölében ülni és smárolni nagyon nem odavaló. Nem kocsmában, meg discoban voltatok. Totál magatokra irányítottátok a figyelmet az ifjú pár helyett, gondolom az egész rokonság többet fog erről beszélni, mint a lagziról.
22 évesen neked lehetett volna annyi eszed, hogy visszafogod a felnőttet játszani próbáló kamaszlányt.
Persze a szülőknek sem jogos az ekkora műfelháborodás. Ha normális nevelést kapott volna, nem részegedik le és hagyja magát 16 évesen taperoltatni. És ha valaki megerőszakolja?
Hihetetlen a mai fiatalság. És a szülők se semmik. 35/N
“nem folytatom vele nyilván mert túl fiatal”
Na most akkor hogy is van ez a “nem 16 évesnek néztem” dolog?
Úgy, hogy miután megtudta korát erre a döntésre jutott.
Értelmező olvasás!
Kerdezo en mondom..itt az utcaba is a 8.os kislanyok..14evesen ugy neznek ki..mint mikor en voltam kb 18.. ha nem tudnam 2 szomszed csajrol h 14..azt hinnem 18..
Orulet h milyen koravenek a csajok amugy. Ugy sminkel most meg oltozik h en 25 evesen nezem h jobb a tusvonala mint az enyem!! Aztan egy 10essel fiatalabb. Es en is fiatal vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!