Jogosan vagyok mérges?
Figyelt kérdés
Az anyám ágáról lévó félnővérem,szóval aki a nem apámtól van nem jön el az én esküvőimre,szóval igazából ez úgy van, még egyikre se jött/jön el,ami azt jelenti,hogy még egy esküvőmön sem volt és ez szerintem igazából akkor nekem már volt 1 esküvőm meg most úgy lesz hogy most is lesz egy,és ez igazából őszíntén megvallva úgy gondolom hogy ez olyan kicsit zavaró nekem,és ez azok miatt a dolgok vannak,hogy nem tudom hogy miért lehet ez,és szeretném tudni hogy miért van ez,de sajnos nem tudom hogy miért van ez,szóval nem értem.2021. aug. 27. 00:04
12/22 anonim válasza:
Belehalnál ha néha raknál egy pontot ide-oda a szövegben, hogy az embernek ne fájduljon meg a feje, amíg végigszenvedi a nyöszörgésed?
Megértem, hogy a "félnővéred" nem kíván részt venni az esküvőiden, az ilyen műveletlen rokonságot én is kerülném/letagadnám.
14/22 anonim válasza:
Jaj van itt gyk-n egy olyan válaszoló, aki hasonlóan fogalmaz. Állandóan "és tehát "akkor most tehát" "nos tehát" és a mondatai sosem érnek véget. A végére persze mindig odateszi, hogy remélem, tudtam segíteni. Imádom. :D Rá emlékeztetsz.
15/22 anonim válasza:
Lélekben már készül a harmadik esküvődre, tehát erre sem akar egyelőre pénzt kidobni.
16/22 anonim válasza:
Szerintem az első háromra nem tervez menni. Majd az utána következőkre.
De az is lehet, hogy egyszerűen nem értette meg a tekervényes mellébeszéléseidet, ezért azt se tudta, mire válaszol, mikor erről kérdezted.
17/22 anonim válasza:
Nekem már ez a megfogalmazás odabaxott. Borzalmas.
18/22 anonim válasza:
Tudod mit? Csesszél ki mindenkivel. Te se menj el!
20/22 anonim válasza:
Végre egy szórakoztató troll, mert ő nem felbsz, hanem ártalmatlanul idegel ki. Imádom. ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!