Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan vagyok mérges?

Jogosan vagyok mérges?

Figyelt kérdés
Az anyám ágáról lévó félnővérem,szóval aki a nem apámtól van nem jön el az én esküvőimre,szóval igazából ez úgy van, még egyikre se jött/jön el,ami azt jelenti,hogy még egy esküvőmön sem volt és ez szerintem igazából akkor nekem már volt 1 esküvőm meg most úgy lesz hogy most is lesz egy,és ez igazából őszíntén megvallva úgy gondolom hogy ez olyan kicsit zavaró nekem,és ez azok miatt a dolgok vannak,hogy nem tudom hogy miért lehet ez,és szeretném tudni hogy miért van ez,de sajnos nem tudom hogy miért van ez,szóval nem értem.
2021. aug. 27. 00:04
1 2 3
 1/22 Maldoror ***** válasza:
79%
A harmadikon ott lesz. Eddig féltékeny lehetett.
2021. aug. 27. 00:14
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Húha, elolvastam, nem volt egyszerű! Tartjátok a kapcsolatot?
2021. aug. 27. 00:14
 3/22 A kérdező kommentje:
Igen. Nem mindíg annyira olyna nagyon erősen de azért van olyanról szó hogy például úgy legyen hogy beszélgessünk,meg ilyenek szóval vannak ilyen dolgok ami azt jelenti hogy a kapcsolatunk az olyan nem feltétlen rossz meg nem is olyan semleges szóval így úgy van hogy megvagyunk.
2021. aug. 27. 00:17
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg akkor tőle? Mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha ott lenne.
2021. aug. 27. 00:18
 5/22 A kérdező kommentje:
de eddig is mindíg is úgy volt,hogy az volt hogy azt mondta hogy majd úgy lesz hogy el fog jönni de aztán meg mindíg az és úgy vannak hogy kitalál valami olyan úgy olyan dologokat hogy egyértelműen azt jelenti hogy hazudik szóval hogy úgy legyen hogy ne kelljen eljönnie.
2021. aug. 27. 00:21
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Jesszus, ennyire túlmagyarázni a semmit, másodjára férjhez menő asszonyként.... Beszélj a tesóddal, " azok miatt a dolgok vannak,hogy nem tudom hogy miért lehet ez,és szeretném tudni hogy miért van ez,de sajnos nem tudom hogy miért van ez,szóval nem értem." De ne ilyen zavarosan, mert azt se fogja tudni mit nem értesz.
2021. aug. 27. 00:26
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Na, jó. Megdumáltál, megyek. Mit vegyek fel?
2021. aug. 27. 01:44
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

A nővérem (akivel nem közös az édesapánk) nem jött el az első esküvőmre, és a tervben lévő másodikra sem szándékozik eljönni. Ez zavaró számomra, főleg, hogy sajnos nem is értem, miért nem szeretne részt venni az eseményen.

Így talán kicsit érthetőbb…

Kérdezd meg tőle, hogy miért nem, de ennél összeszedettebben fogalmazz, mert ezt nehezen lehet értelmezni.

2021. aug. 27. 06:46
 9/22 anonim ***** válasza:
81%
Nem akar ajándékot venni, pénzt költeni rád.
2021. aug. 27. 06:53
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
A kövire enis megyek!
2021. aug. 27. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!