Jogosan vagyok mérges anyámra?
Volt egy olyan kijelentésem még, hogy milyen jó lenne egy légkondi így a nagy melegben, majd ezt nem sokkal követően hangsúlyoztam, hogy nehogy vegyen, mert nem azért mondtam. Sikereket értem el a tanulmányaimban és erre meg jön a futár és hoz egy nem légkondit, de hűtésre alkalmas eszközt, éppen most jött meg, eszméletlenül mérges vagyok, legszívesebben most felhívnám, hogy minek vesz, amikor elmondtam, hogy nem kell, mert nem azért mondom.
Jogos a haragom?
Egyáltalán nem jogos.
Úgy csinálsz mint anyósom, mondja, hogy milyen jó lenne egy akármi (de persze csak úgy mondja, nem kell, ne költsünk ilyesmire), majd megkapja ajándékba, és ahelyett, hogy megköszönné és örülne neki, hisztériás nagyrohamot kap, hogy minek költöttünk rá. Mi meg nem értjük mi a baja.
Örülj a légkondinak, aztán ha annyira zavar, hogy anyukád dolgokat vesz neked, ne mondj neki semmi legközelebb.
Nem jogosan.
"Volt egy olyan kijelentésem még, hogy milyen jó lenne egy légkondi" Eszerint szükséged van rá, csak hátrasoroltad, stb. Anyád meg segíteni akart. Ennyi.
Teljesen jogos a kiakadásod! Felháborító, hogy anyukád figyel rád, az igényeidre és szeretné, hogy kellemesebb körülmények között legyél. Az meg egyenesen undorító, hogy megad neked mindent, amire lehetősége van. Milyen anya az ilyen?
(irónia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!