Jogosan vagyok mérges anyámra?
Volt egy olyan kijelentésem még, hogy milyen jó lenne egy légkondi így a nagy melegben, majd ezt nem sokkal követően hangsúlyoztam, hogy nehogy vegyen, mert nem azért mondtam. Sikereket értem el a tanulmányaimban és erre meg jön a futár és hoz egy nem légkondit, de hűtésre alkalmas eszközt, éppen most jött meg, eszméletlenül mérges vagyok, legszívesebben most felhívnám, hogy minek vesz, amikor elmondtam, hogy nem kell, mert nem azért mondom.
Jogos a haragom?
A mai hohullamot es az elkovezkezo napokat es heteket nezve szerintem uzemeljetek be valamelyik kozos helyisegben. Bar nem vilagos most kulon laksz vagy veleuk? Ha kulon, akkor koszond meg, mond hogy de nem kellett volna mert te mast terveztel mas eszkozt stb, nem fogod kihasznalni. Kerd meg had kuldd vissza es ha annyira akarja az arat inkabb utalja neked es te felreteszed. Aztan abbol vegyel te neki vakamit.
Ideges biztis azert vagymert van mas is a bögyödben, de azt meg kel beszelni.
Ha nem egyutt laktok egyszeruen most azonnal hirdesd meg add el. Vagy kamuzd nem mukodik vissza kell cserelni majd te i tezed csak adja oda a "papirokat".
Jogosnak erzed a merged, meg jogos is. De ebben a 39 fokban a mergem elillana mint egy konnyu zapor es inkabb hasznalnam azt a sz...rt
"hoz egy nem légkondit, de hűtésre alkalmas eszközt"
Az micsoda amúgy? Miért vetted át, ha nem kell? Miért nem küldöd vissza, van rá 14 napod.
6#
Hát pedig ezzel a hisztivel amit itt lenyomsz, pont annak tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!