Jogosan vagyok mérges anyámra?
Volt egy olyan kijelentésem még, hogy milyen jó lenne egy légkondi így a nagy melegben, majd ezt nem sokkal követően hangsúlyoztam, hogy nehogy vegyen, mert nem azért mondtam. Sikereket értem el a tanulmányaimban és erre meg jön a futár és hoz egy nem légkondit, de hűtésre alkalmas eszközt, éppen most jött meg, eszméletlenül mérges vagyok, legszívesebben most felhívnám, hogy minek vesz, amikor elmondtam, hogy nem kell, mert nem azért mondom.
Jogos a haragom?
Hallod, szerintem jelentsd fel a gyámügynél.
Érthető, hogy nem akarod, hogy a "s*gged alá tegyék", de ha nem kérted mégis kaptad fogadd el. A szülinapodon a tortát se szoktad kérni mégis megköszönöd és eszel belőle...
Vagy ha ennyire zavar akkor a kapott számlán ott van az ára, fizesd ki neki.
Amúgy nagyon túlreagálod a dolgot.
Csak kedves akart lenni veled.
Számomra furcsa a reakciód, de ha téged tényleg zavar, akkor beszéld meg vele, hogy te ettől kényelmetlenül érzi magát.
Ha anyad most emiatt 2 honapig ehezik, akkor valahol jogos, hogy merges vagy, de hisztikezes nelkul fogod es visszakuldod.
Ha nem ez a helyzet, akkor meg szepen koszond meg es ennyi. Es ne dacolj, mint egy 3 eves, hogy te csak azert se hasznalod, hanem fogadd el, hiszen meleged van, nem?? :D
Persze attol meg szepen, nyugodtan, nem hisztizve beszelhetsz vele, hogy neked nem kell mindent megvenni, de ha neki ez a szeretetnyelve, ajandekokon keresztul (is) fejezi ki a szeretetet, akkor lehet, hogy nem tudsz mit csinalni :)
Szegenyke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!