Furán hatna ebbben a kultúrális közegben, de ez a te igen csak személyes döntésed.
Ezt neked kell érezned, hogy milyen érzést vált ki belőled.
2021. aug. 19. 13:10
2/21 anonim válasza:
Nekem hátborzongató lenne.
Az is, ha a házban, egy vitrinben vagy a szekrény tetején lenne a hamvakat tartalmazó urna.
Pedig amúgy természetesen kezelem a halál tényét, a halottakkal kapcsolatos tennivalókat.
Nekem az a természetes, hogy kimegyek a temetőbe, ahol el van temetve, és virágot viszek a sírjára.
2021. aug. 19. 13:16
3/21 anonim válasza:
Mindenkinek más. Egy ismerős a meghalt állatait is elhamvasztatja és kirakja a kandallóra. Van aki meg a férje hamvait uzsonnázza. Jó ezek szélsőséges esetek de ahogy érzed. Szerintem nem fura de én magamon el nem tudnám képzelni
2021. aug. 19. 13:20
4/21 anonim válasza:
Ha ettől mondjuk azt érzed, hogy a közeledben van a szeretted és ez megnyugtat vagy jólesik, akkor tedd, a te döntésed. Viszont nem hangoztatnám ezt másoknak, megdicsérni nem fognak, max kiakadnak és elbizonytalanítanak.
5/21 anonim válasza:
Morbid
6/21 anonim válasza:
A 4-es válaszolóhoz csatlakoznék, én is pont úgy gondolom, hogy ha te ettől jól érzed magad, megnyugtat, könnyebb elviselned a veszteséget, akkor jó ötlet. És tényleg ne mondogasd másoknak, mert egy csomó ember negatívan vélekedne róla, neked meg rosszul esne.
2021. aug. 19. 13:26
7/21 anonim válasza:
Az csak hamu. Semmivel nem rosszabb, vagy furcsább mint egy üres medál.
Aminek kezdete van, az vèget is fog èrni.
2021. aug. 19. 13:28
8/21 anonim válasza:
Nem látszik mi van benne, nem is kell tudni senkinek.
Ha neked így könnyebb, akkor miért ne.
2021. aug. 19. 13:39
9/21 anonim válasza:
Hát, sztem tutira kinyílna a medál és kipotyogna a hamu.
2021. aug. 19. 13:44
10/21 anonim válasza:
Az egyik utcabelinek a férje még életében azt mondta a családjának, hogyha ő egyszer meghal, akkor hamvasszák el és az urnát tegyék a szobába a szekrény tetejére, hogy láthassa a halála után is, hogy mit csinálnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!