Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kikkel és hányszor találkozol,...

Kikkel és hányszor találkozol,barátok,rokonok?kivel laksz és jó ez így?

Figyelt kérdés
hány éves vagy? kivel laksz? (ne azt írd"családommal",hanem részletesen :) kihez tudsz vagy szoktatok elmenni és milyen időközönként,és hozzátok ki szokott és milyen gyakran..tehát az összes emberre értem,barátok vagy rokonok. milyen ágon rokonaid? elégedett vagy ezzel vagy min változtatnál?
2021. aug. 15. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
22,a vőlegényemmel élek. Kb 2 hetente találkozunk szülőkkel, egyszer egyik aztán másik. Mi megyünk hozzájuk, hozzánk inkább csak barátok szoktak jönni rövid időre, kicsi a lakás.
2021. aug. 15. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

25 vagyok, én is a vőlegényemmel élek. A nagy baráti körrel havonta találkozunk kb, néhány baráttal járunk együtt edzeni, így hetente többször is beszélünk. Anyukámhoz kéthetente megyek, apukámmal egyáltalán nem tartom a kapcsolatot és a családom többi részét sem láttam évek óta, mert mindig rosszul éreztem magam velük, szóval minek menjek. Párom szüleihez néhány havonta járunk ő nem szeret oda menni, nekem meg mindegy.

Nekem alapvetően jó így, egyedül anyukámmal szeretnék többet találkozni, de igazából ebben csak az zavar, hogy messze lakik és nem tudok neki azonnal ott lenni, ha kell valami. Néha örülnék egy külön szobának, de szeretek a párommal lakni alapvetően.

2021. aug. 15. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

43-apámmal élek,anyám elhunyt,és van egy betegségem.

Egy falubeli ember a barátunk,ő szokott,jönni,és egy szociális munkás nő,apámhoz.Van egy nővérem házas,van két huszonéves fia.A nővérem dolgozik,és mellette maszekban,varr nem túl jó a kapcsolatunk.Interneten cseveg pasikkal,legszívesebben el válna,de mégsem teszi.Semmilyen rokon nem jár más hozzánk,sem mi,sem nem rokon sem.

2021. aug. 15. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

25 vagyok, vőlegényemmel élek.

Szüleimhez 3 hetente megyünk (de 2-3 naponta írunk egymásnak), van, hogy gyakrabban is, attól függ, van-e téma.

Nagyimat 2 havonta látogatjuk.

(Vőlegényem szüleit kb. havonta, nála mással nem tartjuk a kapcsolatot).

2021. aug. 15. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

30 vagyok, a menyasszonyommal lakunk együtt, édesanyám nem messze lakik 2-3 naponta látogatom meg, ő ritkán jön át (2-3 havonta), pár barátunk van akik kb havonta jönnek át. Vidéki rokonok alkalomszerűen jelennek meg, mi gyakrabban megyünk feléjük.

Lehetne sűrűbb kapcsolatunk a barátokkal és a rokonokkal is, de elég hülye beosztásokban dolgozunk, de alapvetően meg vagyok elégedve.

2021. aug. 15. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyedül élek, egy rokonomhoz szoktam néha átmenni beszélgetni, kb ennyi.
2021. aug. 16. 03:35
 7/7 anonim ***** válasza:
30%

25 vagyok. A párommal, akivel csak a gyerek miatt vagyok együtt, és a gyerekkel együtt lakok. Van egy legjobb barátom, pár hetente látjuk egymást 4-6 órára.

Majd ha pesten él, többet talizunk majd.

Ennyi.

2021. aug. 16. 16:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!