Mit lehet kezdeni egy féltékeny nagynénivel?
Szeret ő, de sose bír nekem "megbocsátani" és valójában nincs is mit, nem követtem el semmit ellene.
A keresztanyám is, de érezhetően kevesebbet tesz értem mint a többiekért. Nekik megnézte az iskolai fellépeseiket, minden alkalomra kicsi vagy értékes ajándékok, a családi összejövetelen is őket sztárolja... nekem nem olyan gyakran adott ajándékot (és ebből egyetlen egyszer értékeset), és legtöbb emlékem róla az hogy leráz, lemondja a megbeszélt programunkat (akár sorozatosan) stb. Mindig is azt éreztem, hogy nem szeret (pedig tudom, hogy igen és hogy valójában csak "féltékeny rám", bár nem tudom miért). Külsőre nagyon hasonlítunk, mégse fogad el unokahúgának.
Hogy kezeljem őt? Nagyon utálom és szenvedek, amiért nem érzem a szeretetét, pedig neki szeretnie kéne engem, legalább keresztanyaként.
Köszömöm hogy kiadhattam magamból.
Nem hiszem, hogy féltékeny lenne. Ugyan mire lenne?
Pusztán nem kedvel, nem vagy szimpatikus. Ennyi.
Fogadd el. Nem kell mindenkit szeretni csak mert vérrokon.
Itt igazából Te vagy féltékeny. 🤷♀️ Mert nem kaptál annyi és értékes ajándékot.
Mert téged nem tüntet ki a figyelmével.
De igen, lehet féltékeny. Mire? Arra a 20-30 évre, ami közöttetek van.
Én nagynéném is dettó ilyen volt. Én voltam a tündibündi unokahúg, amíg kislány voltam, majd esetlen kamaszlány lettem. Aztán amikor "kiserdültem" úgymond, fogytam, edzettem, kialakult a stílusom, mondhatni "megszépültem", meglett a diploma is, barátom is lett, onnantól utált, mint a szart.
Ilyenkor már a nő a nőre féltékeny, hidd el nekem. Vagy nem kellett senkinek (ez volt pl. az én nagynéném), vagy van egy elcseszett házassága, ennyi.
Ne strapád magad, ne pedálozz. Ha még szemétkedik is, akkor ignoráld.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!