Hogyan kérdeznétek rá a pénzetekre, ha nem vagytok jóban annyira azzal a rokonnal?
Hát még fiatal vagyok, tanulok és még jó pár évig tanulni is fogok, magyarul nem lesz önálló keresetem. Magyarul mire ebből lakás lenne valaha is az elég sok idő és mint mondtam, én nem tudnám miből fizetni magamnak, más meg vagy fizeti vagy nem.
Kamunak nem kamu.
"még jó pár évig tanulni is fogok, magyarul nem lesz önálló keresetem"
Attól, hogy tanulni fogsz, még lehet önálló kereseted is. Nem is csak akkor, ha rákényszerülsz: elég sokan vállalnak munkát tanulás mellett is azért, hogy a tanulmányaik befejezése után legyen munkahelyük.
"Magyarul mire ebből lakás lenne valaha is az elég sok idő és mint mondtam, én nem tudnám miből fizetni magamnak, más meg vagy fizeti vagy nem."
Akkor csak áll, de közben kamatozik. Minél később nyúlsz csak hozzá, annál többet. Szükséged van most arra a pénzre? Ha nem, miért ne maradhatna a bankban? Akkor lenne érdemes kivenni, ha szükséged lenne rá, vagy ha másvalamibe, jobban kamatozóba akarnád befektetni.
Kamunak nem kamu."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!