Hogyan kérdeznétek rá a pénzetekre, ha nem vagytok jóban annyira azzal a rokonnal?
Figyelj, ez csak úgy történhetett (ha komolyan gondolta), hogy a saját nevére nyitotta, de te vagy a kedvezményezett.
Ezt a pénzt ez esetben nem lehet másra felhasználni, csak a te lakáscélodra.
Sajnos 99%, hogy nem nyitott semmit neked. Kizártnak tartom, hogy ne beszélt volna róla soha később.
Milyen alapon számítassz rá?
Nem vagytok se jóba se beszélő viszonyban..
Nem gondolod, hogy a kapcsolatot kellene rendbe tenni előbb?
Én semmit nem kaptam, mármint semmiféle hivatalos dokumentumot az évek alatt.
Ezt a "nem beszélünk" dolgot nem úgy kell érteni, hogy rossz a kapcsolatunk. Én sokkal fiatalabb vagyok hozzá képest és viszonylag ritkán találkoztunk (messzebb él tőlünk), szóval velem alapból nem volt soha semmiféle kapcsolata és nem szoktunk egymással beszélni. Viszont amúgy a családdal mindig jóban volt és rendszeresen adott nekünk ajándékot ünnepekkor, a családnak is küldött mindig ezt-az, még most is szokott. Egy másik rokon miatt romlott meg a kapcsolat, de talán nem is ez rá a jó szó. Hogy konkrét legyen anyukám testvéréről van szó és a másik testvére kavart be, gyakorlatilag kisajátította magának. Azóta nem tartjuk vele komolyabban a kapcsolatot, de amúgy nincsen se harag, se konfliktus, se semmi ilyesmi. Elképzelhetőnek tartom, hogy nem fizette vagy valami, de azt nem hiszem, hogy hazudott volna. Minek hazudott volna? Semmi értelme nem lett volna.
Ha a te nevedre nyitotta volna, akkor lenne róla banki értesítésed.
Innentől kezdve akár mese is lehet, vagy urban legend.
Ő maga mondta neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!