Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Baj, ha ennyire jóban vagyunk?

Baj, ha ennyire jóban vagyunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 eves vagyok unokatesom 13. Mindennap beszelunk messengeren, talalkozaskor puszi puszi, ahogy szoktak tudjatok... Mindenrol eltudunk beszelgetni, altalaban amikor nalunk van, akkor az en szobamba jon at, egesz nap nalam van majdnem. Ha kimegyunk az udvarra, tollasozunk (tesommal is, de vele megsem olyan) stb.. a testveremet aki 11 eves, anyukam azt mondja mindig, hogy elhanyagoljuk, nem foglalkozunk vele. Nem akarom bantani, de 17 evesen nem akarok vasarlosat jatszani, meg teazgatosat. Es ezt unokatesom is igy gondolja... Neha ugy szolunk egymasnak kuzinnal, hogy "gyere mar ide te "...." meg ilyenek, mert minket nem zavar, nem sertodunk meg ha igy szolunk egymasnak. Es tesom mindig panaszkodik, ha nem foglalkozunk vele. (Valahol erthetoen, de na)

Most tenyleg ennyire baj hogy ilyen joban vagyunk?

Koszonom a valaszokat! :)

2018. aug. 7. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
szerintem inkább gyerekes vagy... meg uncsitesód is 13 éves, de már nem akar teázósat játszani egy 11 évessel :D nem kell folyton tesóddal lógni, de néha egy filmet meg tudnátok közösen nézni, vagy olyan játékot, amibe mindhárman tudtok játszani, pl. vmi számítógépes , vagy kártya. 17 évesen meg azért inkább már veled egykorúakkal is lógj, ismerkedj, bulizz.
2018. aug. 7. 18:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Figyelj, én szoktam járni nagy ritkán buliba, és ismerkedés ügyileg is jól állok. De hiába játszunk kártyásat, hogyha veszít, akkor eldobja a paklit, hogy nem ő nyert... számítógépeset is játszunk, mégis úgy érzi, hogy elhanyagoljuk őt
2018. aug. 7. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Teljesen természetes, hogy 17 évesen nem egy 11 éves kisgyerekkel akarod eltölteni mindig az idődet.

Bár szerintem a 13 éves is tök fiatal.

Egyébként nem baj, hogy jóban vagytok. Miért lenne baj?

Anyukádnak annyiban igaza van, hogyha egy 13 évessel el tudsz lenni, akkor nem kéne mindig kihagyni a 11 évest sem.

2018. aug. 7. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
11 évesen én már rég nem teázgatóst játszottam. Tollasozni miért nem tudsz vele is?? Nem kicsi hozzá.
2018. aug. 7. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Én sem értem ezt a teázgatósat, a 11 éves gyerek már nem teázgatósat játszik!! Te most nagyon felnőttesnek akartál tűnni ezzel, de inkább gyerekesre sikeredett. És az unokatesód is elég bunkócska, ugyanúgy a tesódnak is az unokatestvére nem csak neked, nem csak veled kellene törődni!

Menjetek moziba / strandra / fagyizni / labda játékokkal játszani! A két öcsém között 12(!) év van, nem csupán 6, és mégis imádnak együtt lenni, mindig imádtak, és pont 11 éves a fiatalabb.

2018. aug. 7. 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:
46%

Én huszonêvesen játszottam a kishúgommal aki képzeld 11 évesen már nem teázgatott a babáival.Amikor kicsit nagyobb lett, filmeztünk,olyan videó vagy más platfornon játszható játékokat játszottunk amit lehetett ketten.Van kismillió unokatestvérem de mindig a testvérem az első.

De téged is meg tudlak kicsit érteni.Kamaszkorban ha a testvérünk még max tinédzser, rengeteg ellentét merülhet fel és ráunsz hogy mindig vele legyél, és az unokatestvéreddel nem laksz együtt így sokkal érdekesebb számodra és nem unod meg olyan gyorsan a vele töltött programokat.

2018. aug. 7. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az nem baj, hogy az unokatesóddal jóban vagytok. Az már inkább, ha a tesód, kirekesztve érzi magát és azert a leírás alapján, talán nem is ok nélkül.
2018. aug. 7. 20:58
 8/8 anonim válasza:

inkább ne járj bulizni és ne ismerkedj, amig ennyire gyerek vagy.

nem kor függvénye a felnőtté válás..

2018. aug. 11. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!