Masnak is ilyen pofatlan rokonai vannak?
Nalunk peuldaul elozetes bejelentes nelkul eljonnel a hazunkba es kerdezes nelkul bejonnek a szobamba majd intezkednek a sajat szobamba. Illetve kulonbozo serto megjegyzeseket tesznek ram mert nekik nem tetszo eletmodot folytatok.
Nalatok is vannak hasonlo esetek?
A nagyszüleim ilyenek, egyik nagybáttyámnál volt is belőle balhé, azóta csak az ajtóig megy el papa :) amúgy engem is rettentően idegesít... Általánosban és gimiben állandóan szekáltak nyaranta, hogy mit képzelek, hogy 11-ig alszom.
Mikor anyánál vagyok (meg nyílván ha nem, akkor is), egyik nagybáttyám oda jár kávézni, de még este 8 után is van pofája maradni. Most, a nagy melegben alig bírtam aludni, kínomban hajnal 5-körül kinyitottam az ajtót, hogy járjon picit a levegő, 6 körül már dudált, hogy biztos már fent vagyunk...
Hozzám majd biztos, hogy csak telefonos egyeztetés után jöhet bárki...
"mert nekik nem tetszo eletmodot folytatok"
Ez mit jelent pontosan?
Fúj te, nagyon idegesítőek ezek a dolgok. A kis gané gyerekeknek nyugodtan lekeverhetsz egy egy pofont ha elkezdenek a szobádban beszólogatni, a szüleiket meg elküldeni a halál f..szára.
Semmi közük az életedhez. Ezt játszd el legközelebb, majd szerelj zárat az ajtóra. Gyűlöltem mindig ezeket a rokon meg ismerős járósdikat, azt is ha jöttek és semmi nyugtom nem volt.
Köszönöm a válaszokat!
Jó tudni és együttérzéssel tekintek azokra, akiket sajnos hasonló rokonokkal vert meg a sors. Amint tehetem el fogok költözni mert ez tényleg nem állapot. :/
Az életmódom egyébként annyiban merül ki, hogy viszonylag sokat vagyok a szobámban a full sötétben (le van húzva a redőny), mivel sajnos sokat kell készülnom a vizsgákra(jelenleg egyetemre járok) és számomra igy optimális. (még jelenleg is vannak vizsgák..) Ez nekik nem tetszik, ezért pl a rokonok gyermekei bejönnek és számon kérik rajtam ezt a magatartást, felhúzzák a redőnyt, a dolgaimhoz nyúlnak, beszólogatnak. A szüleik talán annyiban különböznek, hogy ők már csak megjegyzéseket tesznek emiatt rám és nevetség tárgyává állitanak be. Emellett helyeslik azt, amit a gyermekek tesznek.
"kerdezes nelkul bejonnek a szobamba majd intezkednek a sajat szobamba. Illetve kulonbozo serto megjegyzeseket tesznek ram"
Kérdező!
Örülj neki hogy legalább nem lopnak. Van olyan is. Klepto mániás. Fogszabályzót is lopott, mert szépen csillog meg olyan érdekes. Aztán ellopta a g€ci vén kurv*. Mi meg kerestük mindent felkutattunk. Felforgattuk az egész házat. Az öcsémet (akinek készítve lett) le is szidták a szüleim, mert azt hitték hogy ő dugta el mert kényelmetlen volt a viselése, és hogy ne kelljen hordania. Szegény gyerek lett le szidva amiatt a boszorkány miatt. Negyven éven keresztül lopott tőlünk. A fogszabályzós történet az kb 20 éve volt. Ha az amivel a 40 év alatt meg károsított minket az az összeg itt lenne a zsebemben hát egy alsó középkategóriás kocsi ára biztosan kijönne belőle. Szóval kérdező fel a fejjel. Vannak rosszabb rokonok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!