Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Masnak is ilyen pofatlan...

Masnak is ilyen pofatlan rokonai vannak?

Figyelt kérdés

Nalunk peuldaul elozetes bejelentes nelkul eljonnel a hazunkba es kerdezes nelkul bejonnek a szobamba majd intezkednek a sajat szobamba. Illetve kulonbozo serto megjegyzeseket tesznek ram mert nekik nem tetszo eletmodot folytatok.

Nalatok is vannak hasonlo esetek?

2021. júl. 4. 16:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
56%

#1., nagybátyám hozzám is gond nélkül bejött, amikor egy évben 2x félrészegen megjelent nálunk, és azonnal osztotta az észt. Rohadt büdös volt, mégsem jutott eszembe kiküldeni, csak amikor már rá akart gyújtani.

Kérdező, ők saját magukat akarják jó fényben feltüntetni, hogy - nézzétek már, mennyit foglalkozunk ezzel a hülyével, most is elmondtuk neki, hogy mekkora baromság amit művel, és pontosan el is magyaráztuk neki, hogy mit csináljon. - Ők utána boldogan mennek haza. Az egyik haverom az ilyeneket energivámpírnak hívja. Nagyon nehéz ellenük védekezni, de én most is nehezen tudom elképzelni, hogy például a nővéremet ne engedjem be.

2021. júl. 4. 17:49
 12/30 anonim ***** válasza:
52%
Azért ugye azt vágjuk, hogy a kérdező egy tinédzser (ahogy az oldal 90 százaléka), apuci-anyuci házában lakik, ergo túl sok beleszólása nincs a rokonlátogatás mikéntjébe, csak megtalálták a koszos zsepit a szobájában, szóvátették, hogy szőrös lesz a tenyere, ezért most hőbörög.
2021. júl. 4. 17:51
 13/30 anonim ***** válasza:
89%
Mint ahogy azt is vágjuk, kedves 13-as, hogy a nem saját házunkban, lakásunkban nem mi dirigálunk, pláne, ha nem is igénylik ezt a háziak.
2021. júl. 4. 17:59
 14/30 anonim ***** válasza:
22%
14, nem a vendégek dirigálnak. De a tini sem. Ha nem tetszik, teremt magának saját otthont. Ez ilyen egyszerű.
2021. júl. 4. 18:00
 15/30 anonim ***** válasza:
91%

Csak ott lehet ezt megcsinalni es csak azzal, akinek annyi esze sincs, hogy nem engedi be oket es kesz.

Ha a szuleid ezt turik kerdezo, akkor ez van. Zard be a szobad, ha jonnek, ha nincs kulcs, akkor belulre felszerelsz valami reteszt es bezarkozol.

2021. júl. 4. 18:01
 16/30 anonim ***** válasza:
92%
Erről a szüleidet kellene megérdezned, hogy ők mit szólnak ehhez. Vagy lehet, direkt ők kérték meg a kedves rokont, bogy próbáljon meg rád hatni?
2021. júl. 4. 18:19
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Az én rokonaimnak nincs kulcsa a házhoz, így nem is tudnának bejönni. Gondolom te a szüleiddel élsz, nem tőled fognak engedélyt kérni, hogy őket meglátogassák
2021. júl. 4. 19:07
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom velük a kapcsolatot, de ha ilyet csinálnának úgy ki lennének penderítve, hogy vissza se akarnának jönni
2021. júl. 4. 19:08
 19/30 A kérdező kommentje:

Sajnos mar nem tinedzser vagyok (22/F), de nyaron leginkabb valoban otthon tartozkodom. Tenyleg nincs beleszolasom a rokon latogatasba, ezert nem is tehetem azt, hogy bezarok minden ajtot. (Es sajnks amugy is rosszak az ajtok ezert nem lehet..)

Emellett ők nem feltetlen a szuleimet latogatjak meg, hanem a batyamat. Es nem havonta 1x, hanem egy heten 3x. Termeszetesen mindvegig bejelentes nelkul. A legszomorubb az, hogy sajnos allandoan megjegyzeseket tesznek es nevetseg targyava allitanak be es a gyermekeik is kezdenek igy viszonyulni hozzam, mert ezt a mintat latjak a szuleiktol.

Tudom a megoldas az lenne, hogy elkoltozom. Ez igy is lesz, amint megtehetem, se egyelore csak turni tudok. Addig is “biztam benne”, hogy vannak, akik osztoztak velem ezen a sorson es vegul is jo kimenete lett, mert ez remenykent szolgalna szamomra a tovabbiakban…

2021. júl. 4. 19:42
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

A nagynéném volt ilyen a férjével. Aztán elhagyta a férje, a nagymamám pedig meghalt, s azóta felénk sem jön. Ennek már 10 éve.

38/N

2021. júl. 4. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!