Masnak is ilyen pofatlan rokonai vannak?
Figyelt kérdés
Nalunk peuldaul elozetes bejelentes nelkul eljonnel a hazunkba es kerdezes nelkul bejonnek a szobamba majd intezkednek a sajat szobamba. Illetve kulonbozo serto megjegyzeseket tesznek ram mert nekik nem tetszo eletmodot folytatok.
Nalatok is vannak hasonlo esetek?
2021. júl. 4. 16:45
1/30 anonim válasza:
🤣 Dehogy. Azért írtad ki te is a kérdést, mert tudod jól, hogy ez nem normális.
3/30 anonim válasza:
Úgy hajítanám ki őket mint macskát 💩..
4/30 anonim válasza:
Egyszerűen zavard el őket a retkes fr.ncba. Más házában normális ember nem parancsol. Ja hogy nem tetszene nekik? Ki nem sz.rja le az ilyeneket?
Én így csinálnám baráti módon.
5/30 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen nagynéném. Gyerekkoromtól ilyeneket művelt, hogy jött bejelentkezés nélkül, sértegette a családtagokat és pofátlanul intézkedett. Mikor felnőttem, kidobtam, és kitiltottam a házunkból.
6/30 anonim válasza:
úgy basznám ki őket mint macskát szarni! bunkó paraszt csinál csak ilyet. szerencsére ilyen rokonokkal mi nem rendelkezünk.
8/30 anonim válasza:
#8 Lehet, hogy székely a kérdező.
10/30 anonim válasza:
Az unokanővérem csinálta ezt.
Fogta magát besétált, turkált a hűtőben, szekrényekben, garázsban.
Velem szemben főnökösködött, kioktatott hogy mit csináljak meg mit ne a saját otthonomban.
Meguntuk, apámtól kapott egy sallert (mert lopott is tőlem), azóta nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!