Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit kezdjek a sógornőmmel?

Mit kezdjek a sógornőmmel?

Figyelt kérdés
Sógornőm 36 éves, egyedülálló eddig németben dolgozott, de a koronavírus miatt egy éve haza jött azóta munkanélküli. Addig is nehéz természet volt, de azóta már alig bírom elviselni. Ő most anyósoméknál lakik, nem csinál egész nap semmit, hajnalig netezik , délig alszik, emelett állandóan nekem panaszkodik, meg férjemnek, hogy mennyire unatkozik. Beoltani nem akarja magát, így meg nem mehet vissza a régi munkahelyére, itt meg nem is keres munkát. Két hete az én családomat is megharagította, mert unokatesómék esküvőjére meghívtak minket, őt nem. Először ajánlkozott, hogy segít nekik főzni, vagy felszolgálni, bármit csak ő bulizni akar, szóltam nagynénéméknek, de már mindenre megvolt az ember, így ezért duzzogott. Aztán az esküvő napján megjelent nálunk, hogy ő jön velünk vigyázni a kislányomra, hogy mi tudjunk szórakozni, férjemmel mondtuk, hogy ez nem így működik, le kellett már hetekkel ezelőtt adni, hogy hányan megyünk, nem lehet variálni. Na egész este telefonálgatott, meg siránkozott, még a házasságkötő teremhez is feljött, hátha meghívják a bulira. Nagynénémék meg engem csesztek le, nem győztem bocsánatot kérni. Már nem bírom a panaszkodását, meg a nyavalygását, mikor mondom, hogy keressen magának munkát, csak azt hajtja, hogy vissza akar menni németbe, csak várja, hogy már ne kelljen teszt, meg védettségi. Nem egy faluban lakunk, van hogy megjelenik nálunk bejelentés nélkül, egy hétig itt van, haza nem lehet küldeni mert férjem nem akarja megbántani, ha itt van csak nyavalyog. Mit csináljak vele?
2021. jún. 8. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
33%

1. Teljesen érthetetlen, hogy a Corona miatt miért kellett visszamennie MO-ra????

2. Te honnan tudod, mit csinál egész nap? Vagy te is az anyóséknál laksz?

3. Ha elmentek valamerre, akkor a sógornö hívásiat nem veszed fel, vagy még egyszerübb - kikapcsolod a telefont!

2021. jún. 8. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Küld határozottan a pcsába. Férjed gondolom könnyen dumál, dolgozik,neked kellene szórakoztatni a sógornőt álló nap. Na tudod mikor tenném..

Biztosan megmondanám neki ha megharagszik ha nem, hogy borzalmasan kínos és bunkó a műsora.

2021. jún. 8. 11:02
 3/8 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló: - hotelban dolgozott, és elküldték

- onnan tudom, hogy mit csinál egész nap, hogy anyósék, és ő is mondja, szó szerint sír, hogy megöli az unalom, de még boltba elmenni sem hajlandó, sem takarítani

-ha én nem veszem fel, férjemet hívja

2-es már elküldtem nem egyszer, mikor ide állított hozzánk, mondtam, hogy bocsi egész nap melózunk, nincs itthon senki, de azt válaszolta, nem baj el van ő egyedül is. Már finoman utaltam rá, hogy nem kellene így viselkednie, férjem már veszekedett vele, semmi, hisztizik egy sort egy hét múlva mintha mi sem történt volna folytatja tovább

2021. jún. 8. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
5%

catfight...

Fölöslegesen túlgondolod az egészet.

2021. jún. 8. 11:23
 5/8 kovpet ***** válasza:
93%

"nem baj el van ő egyedül is"

"...de nem nálunk. Viszlát."

2021. jún. 8. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

Muszáj lesz a sarkatokra állni. Úgy viselkedik, mint egy hülye élősködő tinédzser. Össze kell fogni, és leülni beszélni vele. Sajnos ez másképp ugyanígy fog folytatódni..

Szankciókat kellene bevezetni, hogy eddig maradhat, ha nem keres munkát, akkor mehet Isten hírével. Keressen albérletet, ha sok ideje dolgozott Németben, biztosan van félretett pénze.

2021. jún. 8. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Férjednek kéne eligazítani és nem megsajnálni utána sem. Mert nincs rajta mit sajnálni. Élhetetlen és erőszakos.
2021. jún. 8. 16:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Küldd el melegebb éghajlatra határozottan.
2021. jún. 8. 21:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!