Mit kezdjek a sógornőmmel?
1. Teljesen érthetetlen, hogy a Corona miatt miért kellett visszamennie MO-ra????
2. Te honnan tudod, mit csinál egész nap? Vagy te is az anyóséknál laksz?
3. Ha elmentek valamerre, akkor a sógornö hívásiat nem veszed fel, vagy még egyszerübb - kikapcsolod a telefont!
Küld határozottan a pcsába. Férjed gondolom könnyen dumál, dolgozik,neked kellene szórakoztatni a sógornőt álló nap. Na tudod mikor tenném..
Biztosan megmondanám neki ha megharagszik ha nem, hogy borzalmasan kínos és bunkó a műsora.
1-es válaszoló: - hotelban dolgozott, és elküldték
- onnan tudom, hogy mit csinál egész nap, hogy anyósék, és ő is mondja, szó szerint sír, hogy megöli az unalom, de még boltba elmenni sem hajlandó, sem takarítani
-ha én nem veszem fel, férjemet hívja
2-es már elküldtem nem egyszer, mikor ide állított hozzánk, mondtam, hogy bocsi egész nap melózunk, nincs itthon senki, de azt válaszolta, nem baj el van ő egyedül is. Már finoman utaltam rá, hogy nem kellene így viselkednie, férjem már veszekedett vele, semmi, hisztizik egy sort egy hét múlva mintha mi sem történt volna folytatja tovább
catfight...
Fölöslegesen túlgondolod az egészet.
"nem baj el van ő egyedül is"
"...de nem nálunk. Viszlát."
Muszáj lesz a sarkatokra állni. Úgy viselkedik, mint egy hülye élősködő tinédzser. Össze kell fogni, és leülni beszélni vele. Sajnos ez másképp ugyanígy fog folytatódni..
Szankciókat kellene bevezetni, hogy eddig maradhat, ha nem keres munkát, akkor mehet Isten hírével. Keressen albérletet, ha sok ideje dolgozott Németben, biztosan van félretett pénze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!