Mit tegyek, hogy jobbra forduljon a kapcsolatunk?
" Mindenféle fondorlatos, pszichológiai trükkökkel kihozza belőlem és a fejemből azt, hogy veszekedjunk. "
Veszekedni csak az fog, aki eleve veszekedős, senki nem tud téged rákényszeríteni, hogy elkezd, ha nem akarod.
A hiba BENNED van, ne fogd másra, főleg, hogy ezek szerint a sógornőd mindenkivel kijön, csak veled nem, ez is arra mutat, hogy te vagy az összeférhetetlen, irigy ember.
Írj példát.
Az én sógornőm egy durva manipulátor, a férjének is hazudik, fontos dolgokban is, és elvárja, hogy ehhez asszisztáljunk. Csakhogy az én párom hisz nekem, mikor elmondom, mivel próbálkozik már megint négyszemközt. Ez rohadt nagy különbség.
A kérdezőt kritizálóknak nagy szerencséje van, hogy életükben nem kellett még ilyen ember miatt szenvedniük. Nekem van benne tapasztalatom, és képzeljétek, amikor az ember évekig csendben tűr és nincs rá mód, hogy megvédje magát, akkor a sok feszültség gyűlik, és előbb-utóbb ki fog törni. Azt meg hagyjuk, hogy ha akarná, tudna tenni a nő ellen. Ez egyáltalán nincs így. Nem egy random rosszindulatú ismerős, akinek be lehet olvasni és eltakarítani az életéből, hanem a férjének a testvére.
Ítélkezni meg röhögni a másik nyomorán persze könnyű :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!