Unokatestvérböl lett mostohatstvère létezik ilyen?
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 20:51
1/11 A kérdező kommentje:
Tehát arra gondolok Unokatestvérböl mostohatstvèrek lettek!
2021. máj. 1. 20:51
2/11 anonim válasza:
Igen. Amikor az egyik szülő egy édes testvérpárral össze szűri a levet
3/11 anonim válasza:
ELég vérfertőző viszonyt feltételez, hiszen ebben az esetben a 2 szülő tesvére egymásnak. Bár nem kizárt egy ilyen kapcsolat, de azt tudnod kell a törvény bünteti.
4/11 anonim válasza:
Előző vagyok. Félre értettem. Akkor fél tesók és unokatestvérek lennének egyszerre
5/11 A kérdező kommentje:
Nem arra gondolok Unokatestvérerek szexelnek egymással! Arra gondolok hogy Unokatestvérere egyik összejön anyja pl Unokatestvérere apjával ilyenre gondolok!
2021. máj. 1. 20:58
6/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek létezik ilyen?
2021. máj. 1. 20:59
7/11 anonim válasza:
hát nem biztos testvérek a szülők
pl. van egy férfi és nő testvér pár, mindkettőjüknek van párja és lett gyerekük, a testvér párnak a párjai jönnek össze, akkor nincs vérfertőzés....
8/11 anonim válasza:
Ismerek konkrét családot, ahol egy férfi és nö testvérpár házasok voltak. A két testvér meghalt , az özvegyeik meg idövel összeházasodtak.
10/11 anonim válasza:
Nem csak lehet, de én is tudok konkrét példát. A két lánytestvér megházasodott, házasságonként 1 gyerek született majd az idősebbik férje elhagyta a feleségét annak a húgáért. (Plusz érdekesség, hogy még a házasság előtti időkben ez volt az eredeti felállás, aztán végül mégis a nővért vette el a férj.) Itt unokatestvérből mostoha testvérek lettek a gyerekek. A közös gyerek pedig mindkettő gyerek féltestvére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!