Hogy utasítsam vissza a baba látogatókat?
Nemsokára szülök
Első baba lesz
Van egy rokon család akikkel már évek óta nem is beszélünk
Nem vagyunk kifejezetten jóban
Más család tagoktól hallottam vissza hogy jönni akarnak majd baba látogatóba
Minek ? Nem értem
Nem is beszélünk ( egyáltalán nem kedvelem őket )
Mit tennétek a helyemben ?
Hogy utasítsam vissza ?
Vagy én vagyok ilyen hogy nekem furcsa ,hogy olyan emberek akarnak jönni csodásítani magukat akikkel ennyire nincs kapcsolat ?
Mondd meg nekik, hogy a covid miatt most úgysem fogadtok látogatókat és amúgy sem tudod mire vélni az érdeklödést, hisz nem beszéltek x ideje.
Ha ez nem használ akkor jöhet, hogy letagadjátok magatokat, nem válaszoltok a hívásaikra, stb.
Sajnos nem mindenki ért a szép szóból, nekem mikor 9 napos (!) volt a fiam nagymamám testvére megüzente a mamán keresztül, hogy jönnek a következö héten. Mondtam hogy nem jöhetnek, erre pár hétre rá mikor anyumékhoz mentünk karácsony másnapján, akkor ott leptek meg minket. Kínos volt, remélem nekik is.
Felénk is az a szokás (covid előtti evtizedekben), hogy ha baba szuletik sokszor olyan is bejelentkezik latogatoba, aki amugy sose jön vaga yakirol azt hittuk utal minket.
Igaz jobb helyeken majd nalad jelzik jonnenek es .ikor is, nem.pesig masnak mondjak. Mert ez utobbi esetben, lehet sose latod majd oket es foloslegesen turaztatod magad itt a gyakorin is:-) :-).
Ilyenkor egyreszt hoznak ajcsit, babanak valamit neha egesz hasznosat es nektek valami aprosagot. Masreszt lehet kiderul nem is annyira utaljatok egymast es esetleg egy jol sikerult babalatogatas utan gyakrabban beszeltek. Ha meg csak le tudjak szokasbol, kkor meg orulj utana ujabb x evig nem kell foglalkozno veluk.
Harmadeeszt barmikor hasznalhatod azt a szot NEM.
fwlhiv kerdi mimkr mehetnek babanezobe, kozlod .ost nem jo, es nem tudod megmondani mikor lenne alkalmas. Ha ujbol jelentkezim akkor ujra nem, nem thdod, nem alkalmas...nem.nem.nem.
Györfi Pál itt csak ne okoskodjon. Egy sima mentőtiszt. Az átlag magyar is tud annyit a virrusról mit Ő. Meg általában is a Magyarok mindennek nagy szakértői vagyunk, mikor pl felrobbant a fukusimai erőmű a vonaton simán meg beszéltük hogy hogy kellett volna meg építeni hogy ne robbanjon fel. Atomfizikusok, mérnökök nem tudták, de mi a vonaton útban haza felé a munkából simán. Vagy hogy kell e IMF hitel vagy nem. Közgazdász proffeszorokat megszégyenítő diskurzusokat lehetet néha erről hallani bármelyik buszmegállóban. Na de ez csak egy zárójeles megjegyzés volt.
A kérdésre válaszolva: ha megdobálod őket az ablakból, mondjuk rodthatt paradicsommal, vagy valami hasonlóval akkor szerintem érteni fogják a célzást
2-es
"Mondd meg nekik, hogy mondatvégi pontok helyett entert használsz, és ettől majd megijednek."
Nem tett a mondatok végére pontot. Én mindenhol kérdőjelet látok. Vagy nem ugyanazon a rendezvényen vagyunk?
Akkor meg miről beszél ez?
Mármint a kettes
Iróniából írta, mert a Kérdező csak a kérdő mondatok végére tett írásjelet.
Ilyeneken felesleges fenn akadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!