Szerintetek elfogadható, ha mi nem szeretnénk állandóan látogatókat majd a baba születése után?
A kórházba persze kis időre jöjjenek be megnézni, de mikor hazamegyünk, az első hetekben mi nem szeretnénk.
Illetve nekem apukám messzebb lakik és ő úgy gondolja, hogy itt alszik nálunk, de mi ezt nem szeretnénk.
Kinél hogy volt a látogatás és mikor közöltétek, ha nem szerettétek volna, hogy jöjjenek?
Mi sem szeretnénk,csak nagyszülőket senki mást. Remélem senki se állít be csak úgy, ha mégis akkor megtanulja h máskor szóljon,mert nem hagyom magamra nőni az embereket. Nagyon könnyen megesik. Főleg falun lakunk es 20rokon egy helyen stb.:)
Aki csakúgy átjön megmondom h bocsi nem jó, máskor szólj..
Legalabb 2 hetet szeretnenk hármasban itthon!
Kórházba én szóltam, h ne jöjjenek. Faros a kicsi és császárom lesz, oda a szobákba nem jöhet be még apuka se,babát üvegen keresztül nézhetik meg ha kitolom es nem fogok ugrálni napi 10x a látogatókhoz.
2es vagyok
Hogyan és mikor közöltem?
- aki szóba hozza mi szólunk,h nem majd szolunk ha mar johetnek. De normalis hangnemben senki se haragudott.:)
2es vagyok
Mondjuk ha apu messze lakna én őt szívesen látnám itt 1-2napra.
De akármilyen rokonokat, barátokat későbbre várunk.
Anyós messze lakik ,ő jön majd 1éjszakára 2 napra. De nem zavar. Én is menni szeretnék, ha unokám születne.
Mi az első héten kértük, hogy ne jöjjenek.
Végül anyukám meggyőzött, hogy 4 nap után hadd jöjjenek, csak 5 percre. Hozta magával az egész rokonságot, hirtelen vagy 20 ember beállított, csak 5 percre. Még a szomszéd nénit is hozták, mert neki is meg kell mutatni az unokát (nem is rokonunk).
Nem erről volt szó, anyu és apu kivételével mindenkit elküldtük. Mondtuk, aki azon besértődik, hogy egy újszülötthöz nem szeretnénk boldog-boldogtalant az első napokban beengedni, az így járt.
Második babánál már egyértelműen közöltük, az első héten nem szeretnénk a nagyszülők kivételével senkit itt látni.
Azóta is tartjuk mindenkivel a kapcsolatot, senkivel sem szakadt meg a kapcsolat, csak az elején volt egy kis sértődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!