Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy utasítsam vissza a baba...

Hogy utasítsam vissza a baba látogatókat?

Figyelt kérdés

Nemsokára szülök

Első baba lesz

Van egy rokon család akikkel már évek óta nem is beszélünk

Nem vagyunk kifejezetten jóban

Más család tagoktól hallottam vissza hogy jönni akarnak majd baba látogatóba

Minek ? Nem értem

Nem is beszélünk ( egyáltalán nem kedvelem őket )

Mit tennétek a helyemben ?

Hogy utasítsam vissza ?

Vagy én vagyok ilyen hogy nekem furcsa ,hogy olyan emberek akarnak jönni csodásítani magukat akikkel ennyire nincs kapcsolat ?

2021. ápr. 10. 03:43
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
62%
#21-es, esetleg "megcsodáltatni magukat"? Érted, hogy így hosszú idő után feltűnnek, vagy fogalmam nincs igazából, mi más lehet.
2021. ápr. 10. 10:01
 22/38 anonim ***** válasza:
75%

Mondjuk remélem, te nem az a kategória vagy, aki beengedni se akarja őket, de a segítségük meg ajándék a gyereknek az azért kéne. Sajnos nem egy ilyen esetet láttam.

Ha semmilyen kapcsolat nincs, nyugodtan mondd meg, hogy nem tudod mire vélni, hogy meg akarnak látogatni. Ha nem vagytok jóban, kit érdekel, hogy megharagszanak esetleg?

2021. ápr. 10. 10:30
 23/38 anonim ***** válasza:
81%

22

Esetleg "bájolog"?

2021. ápr. 10. 10:43
 24/38 anonim ***** válasza:
81%
közvetíteném a rokonnal, hogy csak szűk család jöhet be. az is maszkban ÉS friss teszttel, olyan nem, akivel nem is beszélsz x ideje
2021. ápr. 10. 10:45
 25/38 anonim ***** válasza:
86%

Köszönjük az érdeklődést. Jól esik.

Most szültem. Az immunrendszerem még nem állt helyre. A babára koncentrálok. Nem akarunk látogatókat. Covid-19 van. Nem akarunk legkisebb esélyt sem adni a vírusnak.

Ha látogatnál, csináljuk virtuálisan. Bemutatunk mindent. Ha szeretnél küldeni valami támogatást, játékot, szívesen látjuk, küld el csomagban, vagy tedd le az ajtónk előtt. 2 nap múlva kinyitjuk. Koma tálat nem kérünk. Van mit enni itthon. Ha segíteni akarsz, a bevásárlásban tudsz.

A lakásba nem engedünk most be senkit a saját egészségünk érdekében.

Amint vége a járványnak és be lettünk oltva, nagyon szívesen látunk és duplán bepótoljuk az elmaradt alkalmakat.

Köszi a megértést.

(kb ennyit írnék, de ez én vagyok, te saját szavaiddal, saját igényeiddel fogalmazd meg)

Az emberek többsége megértő. Főleg, aki már baba mellett akar segíteni, nekik elég magas az empátiájuk és az intelligenciájuk.

Aki meg nem érti meg, annak sincs más választása :)

2021. ápr. 10. 11:06
 26/38 anonim ***** válasza:
96%

A nagyszülőket, testvéreket leszámítva az emberek 90%-a csak udvariasságból megy gyereknézőbe, egyébként a háta közepére sem kívánja.

Ha megkeresnek azzal, hogy elmennének hozzátok - nem valószínű - akkor most igazán könnyű kitérni, később meg nem jeleztek vissza nekik és ennyi!

2021. ápr. 10. 11:41
 27/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Hasznosak voltak. A csodásítás szó lehet csak felénk elterjedt. A 22-es válaszoló jól gondolja a jelentését.

Igen lehet én aggódok túlságosan előre..

Köszönöm a jó kívánságokat. :)

2021. ápr. 10. 13:21
 28/38 A kérdező kommentje:
23-as nem az a típus vagyok. Semmi nem kell tőlük. Igazad van, csak sajnos kicsit lelkis vagyok és senkit nem szeretek megbántani.
2021. ápr. 10. 13:26
 29/38 anonim ***** válasza:
76%
Sajnálom, hogy rossz választ adtam. Szerencsére nem kell veletek egy közösséget alkotnom a valóságban. :)
2021. ápr. 10. 13:29
 30/38 A kérdező kommentje:
Melyik válasz volt a tiéd? :)
2021. ápr. 10. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!