Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy utasítsam vissza a baba...

Hogy utasítsam vissza a baba látogatókat?

Figyelt kérdés

Nemsokára szülök

Első baba lesz

Van egy rokon család akikkel már évek óta nem is beszélünk

Nem vagyunk kifejezetten jóban

Más család tagoktól hallottam vissza hogy jönni akarnak majd baba látogatóba

Minek ? Nem értem

Nem is beszélünk ( egyáltalán nem kedvelem őket )

Mit tennétek a helyemben ?

Hogy utasítsam vissza ?

Vagy én vagyok ilyen hogy nekem furcsa ,hogy olyan emberek akarnak jönni csodásítani magukat akikkel ennyire nincs kapcsolat ?

2021. ápr. 10. 03:43
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
96%
Nem igazán értem a helyzetet. Ugye az adott, hogy a covid miatt nem mehetnek. De te utána azon aggódsz, hogy később majd mit fogsz nekik mondani? Nyilván, ha hozzád akarnának menni, akkor majd szólnak neked ők telefonon, és nem harmadik félen keresztül. Addig, amíg csak más mondja ezt, nem komoly ott a látogatási szándék. Ha valóban felkeresnének, akkor mondd meg nekik az igazat, már ha tényleg nem akarsz velük békülni és okkal rossza kapcsolat. Mondjuk így: Katikám/Pistikém, nem igazán tudom mire vélni, hogy el akartok jönni. Eddig sem jártunk össze, mert xy dolog miatt nem vagyunk jóban. Akkor miért pont most jönnétek?
2021. ápr. 10. 08:38
 12/38 anonim ***** válasza:
92%

Meg se született még a gyerek, tök felesleges még ezen görcsölni.

Persze, hogy mondogatják, úgy illik, de mivel nincs aktív kapcsolat, úgyse fognak megjelenni.

2021. ápr. 10. 08:41
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekunk anno marha sokan ígértek, hogy jönnek megnézni a babát. Júliusban lesz kétéves, és ezeknek az embereknek a negyede volt max. Szóval ne aggódj előre!

Könnyű szülést, jó babazast! (:

2021. ápr. 10. 08:51
 14/38 anonim ***** válasza:
62%
Kezdj el köhécselni, ha jönnek.
2021. ápr. 10. 09:05
 15/38 anonim ***** válasza:
19%

Mesélj nekik levélben vagy telefonon arról, hogy valami allergiája van a gyereknek, ....

hogy már megint fertőtlenítheted a lakást, mert itt volt a villanyóraleolvasó vagy az anyósod, vagy bárki, és prüszköl tőle a baba.

Ebből majd tudniuk kell, hogy ők eleve ne is akarjanak jönni, vagy ha bejelentkeznek, akkor hivatkozhtasz arra, hogy annyira fáradt vagy a mai villanyórás utáni takarítástól, hogy légyszi ne gyertek holnap ti, mert kimerültem, stb.

2021. ápr. 10. 09:32
 16/38 anonim ***** válasza:
36%
#2... 😂😂
2021. ápr. 10. 09:38
 17/38 anonim ***** válasza:
77%
én értem hogy szeretnék látni a legújabb családtagot (írtad hogy rokoncsalád). én a koronára hivatkoznék. ne hozzák a bacit-vírust az újszülött gyereknek.
2021. ápr. 10. 09:39
 18/38 anonim ***** válasza:
63%

Nincs jobb dolgotok, mint hajnalban egy terhes kismamát, aki legalább érthetően és helyesen ír, az enterezés miatt csesztetni?🤦🏻‍♀️😠

Szerintem, ha megtalálnak, nyugodtan mondd meg, amit őszintén gondolsz. Ez a legegyenesebb és a legegyszerűbb út.

2021. ápr. 10. 09:42
 19/38 anonim ***** válasza:
93%

ne haragudjatok, de nem tudunk latogatokat fogadni, felunk a virustol, es szeretnenk harmasban lenni itthon, nyugiban. majd szolok ha tudunk fogadni titeket!

es utana elfelejtesz szolni nekik, ha evek ota nem beszeltetek, nem lesz meglepo

2021. ápr. 10. 09:57
 20/38 anonim ***** válasza:
66%
Most tényleg tök komolyan: mi az a csodásítás? Van ilyen szó vagy elírás?
2021. ápr. 10. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!