Hogy utasítsam vissza a baba látogatókat?
Nemsokára szülök
Első baba lesz
Van egy rokon család akikkel már évek óta nem is beszélünk
Nem vagyunk kifejezetten jóban
Más család tagoktól hallottam vissza hogy jönni akarnak majd baba látogatóba
Minek ? Nem értem
Nem is beszélünk ( egyáltalán nem kedvelem őket )
Mit tennétek a helyemben ?
Hogy utasítsam vissza ?
Vagy én vagyok ilyen hogy nekem furcsa ,hogy olyan emberek akarnak jönni csodásítani magukat akikkel ennyire nincs kapcsolat ?
Meg se született még a gyerek, tök felesleges még ezen görcsölni.
Persze, hogy mondogatják, úgy illik, de mivel nincs aktív kapcsolat, úgyse fognak megjelenni.
Nekunk anno marha sokan ígértek, hogy jönnek megnézni a babát. Júliusban lesz kétéves, és ezeknek az embereknek a negyede volt max. Szóval ne aggódj előre!
Könnyű szülést, jó babazast! (:
Mesélj nekik levélben vagy telefonon arról, hogy valami allergiája van a gyereknek, ....
hogy már megint fertőtlenítheted a lakást, mert itt volt a villanyóraleolvasó vagy az anyósod, vagy bárki, és prüszköl tőle a baba.
Ebből majd tudniuk kell, hogy ők eleve ne is akarjanak jönni, vagy ha bejelentkeznek, akkor hivatkozhtasz arra, hogy annyira fáradt vagy a mai villanyórás utáni takarítástól, hogy légyszi ne gyertek holnap ti, mert kimerültem, stb.
Nincs jobb dolgotok, mint hajnalban egy terhes kismamát, aki legalább érthetően és helyesen ír, az enterezés miatt csesztetni?🤦🏻♀️😠
Szerintem, ha megtalálnak, nyugodtan mondd meg, amit őszintén gondolsz. Ez a legegyenesebb és a legegyszerűbb út.
ne haragudjatok, de nem tudunk latogatokat fogadni, felunk a virustol, es szeretnenk harmasban lenni itthon, nyugiban. majd szolok ha tudunk fogadni titeket!
es utana elfelejtesz szolni nekik, ha evek ota nem beszeltetek, nem lesz meglepo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!