Koraszülött baba mellett mikor fogadnátok látogatókat? 6 hetes, két hete adták haza. Túlféltem?
30. hétre született, egy hónapot volt kórházban. Tegnap múlott a pici hat hetes, két hete van itthon. 2200 grammal és 45 centivel hoztuk el, azóta nem lett megmérve.
Ti mikor fogadnátok látogatókat? Férjemmel nem igazán értünk egyet ebben a kérdésben, ő kicsit "lazább" úgymond, mint én.
Van két idősebb gyermekünk, az egyiküknek már barátnője is van, aki régebben gyakori vendég volt nálunk. Ha jönne, neki megmutatnátok? Mostanában orvoshoz is vissza kellett mennem és arra jöttem haza, hogy lehozták a babát és a férjem a fiúkkal sörözgetve meccset nézett közben... Ha rajtam múlna, én még egy hónapig minimum a szobánkba bújva elvonulnék a világ elől, annyira féltem még. Ez normális? Vagy a férjemnek van igaza? Ő már elvinné pár körre sétálni erre-arra meg ilyenek.
Mi a véleményetek? Akinek volt koraszülött babája, hogy csinálta?
Igen, nagyon túlélted. Elárulok valamit, 15 éve gyerekkórházba dolgozom, és hidd el a koraszülött intenzíven, naponta három négy ember jön egy babához és 10 baba van egy szobában. Tehát az napi 30 -40 látogatót jelent. És itt pár napos újszülöttek, vagyis koraszülöttek vannak.
Na már most akkor hozzatok 1 db ember nem mehet ?
Egyértelmű, hogy tapogatni nem kell, felemelni nem kell, a kezéhez nehogy nyúljanak, megpuszilgatni sem szabad. Ennyi . de attól hogy,fekszik a kiságyban, vagy az öledben és messziről nézik hidd el attól nem fog elkapni semmi ebolát.
Tehát most lenne 36hetes.....ok picit méh kicsi, de slya miatt nem annnüyira rossz arány.
Férjemmel.mi szerencsére mindenben egyetértunk, és elejétol kezdve (2hét átfutás volt azért)visszatért a szokásos átugranak a haverok néha estére, délutánra. Na nem piálásra gondoljunk, de azért a kozosségi életet nem kell eldobni. Ha meg már a házban van a "látogató"én biztos nem rejtegetném, szerintem ez nagyon fura. Én biztos csodálkoznék, hogy a barátom anyukája kb rejtegetu a gyereket elolem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!