Kisbaba mellett mennyi az esély rá, hogy lesz időm nyelvet tanulni?
Nem gondolok csak napi 30-40 perc tanulásra, meg heti 3x lenne tanfolyam, de esténként, amikor a férjrm együtt tud lenni a picivel.
Panelban lakunk, ezt könnyű takarítani, és a férjem is olyan, aki most is mindenben segít.
nem gondoltam semmi extrára egyébként, csak napi 30-40 perc tanulásra, amikor a szavakat tanulom, vagy a házit oldom meg.
Kismamák, akik a gyed alatt tanultak, tudnátok mesélni?
Nem kell mindenképp nyelvtanulásról írni, de biztos akad itt olyan, aki ekkor járt egyetemre, vagy tanult ki új szakmát.
Nekem egy rokonom tanult egyetemen levelezőn, de így is szinte csak úgy tudott tanulni, hogy a nagyszülők rengeteget vigyáztak a kicsire.
Esetedben szerintem napi 30-40 perc szótanulás teljesen kivitelezhető a kicsi mellett.
Én imádtam GYED alatt tanulni, szerintem teljesen jól megvalósítható.
Nálam a nyelvtanuláshoz nem az idő, hanem a kitartás hiányzott sajnos. Pedig már sok nyelvet elkezdtem tanulni, igaz, nem tanfolyamon, csak itthon, mert érdekelt.
Én amúgy a nagyfiamnál esti gimibe jártam, hiányzott az utolsó két osztályom, azt vígan megcsináltam mellette, utána mentem egyetemre, amikor lejárt a GYED-em, az sem volt vészes, szervezés kérdése az egész. Nem éreztem úgy, hogy nekem nagyobb erőfeszítésbe kerül, mint a többieknek, akiknek nem volt gyerekük. Pedig öt éves koráig egyedül neveltem, szóval tényleg akkor volt nyugi, ha aludt. Bár, hála az égnek, ő nagyon jó alvó volt, én meg éjjeli bagoly (akkor még, ma meg már...), úgyhogy tényleg nem volt gond a tanulás, 6 év alatt, amíg mellette tanultam, talán ha 4-5 alkalommal kértem ahhoz segítséget, hogy valaki foglalja le/vigye el, amíg tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!