A családom miért nem tudja még mindig befogadni a páromat?
Szerintem egyszer kerek-perec mondd meg a szüleidnek, hogy te, a párod és a kislányotok egy család vagytok. Aki nem fogad el hármótok közül valamelyikőtöket, az nem fogadja el a családot. Akkor viszont, ha meg nem is lesz szakítva a kapcsolat, de jóval ritkábban és hűvösebb formában lesz a kapcsolattartás, mint eddig.
Magánvélemény: ha egy nagymamában, nagypapában az unokájuk iránti ragaszkodás sem tudja felülírni a gyerekük házastársa iránti ellenszenvet (pláne úgy, hogy az illető próbál mindent megtenni, hogy befogadják), akkor ők érzelmileg és erkölcsileg nullák.
"Próbáltam anyukámmal és mindenki mással is beszélni, de szerintük nem normális."
Ez van!
Nem kell rájuk erőltetni, nyilván voltak dolgok, amik miatt ez a vélemény alakult ki róla.
Ha te boldog vagy az aspergeres pároddal, akkor az a lényeg!
(A gyerek születése előtt ugye jártatok genetikusnál?)
Bocs, de nem befogadni nem tudják, hanem elfogadni.
A kérdésről azt hittem, oda akarod költöztetni magatokhoz a szüleidhez :-)
Kérdező, azért írhatnál egy kicsit bővebben!
Mert nagyon nem mindegy, hogy a párod ki van tiltva a szüleid házából, nincs meghívva veled családi eseményekre és hasonlók, vagy csak simán nem szeretik, de elviselik.
Szerintem ezzel még szívességet is tesznek egy aspergeresnek és ezt most halál komolyan mondom.
Ismerek aspergereseket, attól kapnának hülyét, ha nyüzsögnének körülöttük és velük, beszélgetésre kényszerítenék, ölelgetnék őket, vagy csak általánosan olyan közvetlenül viselkednének velük, mint egy nem aspergeressel. Nem tudnák kezelni a helyzetet és csak alakulna az újabb konfliktus.
Érd be ennyivel!
Hát nem tudom ... kölcsönös megbeszélés alapján oké, hogy nem megy a férfi nagy családi összejövetelekre, de mi az, hogy ki van tiltva a párja szüleinek a házából?
És te mentél hozzájuk vendégségbe, mikor tudtad, hogy a párodat oda nem engednék be? Nekem ezt nem venné be a gyomrom.
Biztos megmondtam volna szüleimnek, hogy addig én se megyek, amíg páromat nem látják szívesen. És persze magunkhoz se hívtuk volna őket.
Kérdező, te nem tudsz kiállni sem magadért, sem a párodért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!