Rokon látogatásánál mit tesztek, ha a ház egyik szobájába benéztek és ott rumlit találtok? Szóvá teszitek? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 15:27
1/18 anonim válasza:
Nem teszem szóvá, nem azért megyek hogy kritizáljak.
2/18 anonim válasza:
Semmit. Nem teszem szóvá. Nálunk is szokott rumli lenni.
3/18 anonim válasza:
Miért is tenném szóvá ha vendég vagyok?
Szerintem csak az ott élőkre tartozik mennyire is van rend.
4/18 anonim válasza:
Nem érdekel, tudván, hogy nálam mi van néha.
5/18 anonim válasza:
Mindenkinél van rumli néha.
Max ha oda van xarva a WC mellé szólok, hogy nyalják már fel.
Am nem izgat ki hogyan él.
6/18 anonim válasza:
Ne beszélj rébuszokban! Neked szólt be az anyós/sógornő, vagy te szóltál be/akarsz beszólni? Merthogy erre a kérdésre nincs épeszű ember, aki igennel válaszolna. Maximum esetleg az anya szólhat be a felnőtt gyerekének, bár azt se kéne, de annak még valami halvány létjogosultsága van, ha finoman teszi.
7/18 anonim válasza:
Eszembe nem jut benézni a szobákba, hacsak nem új helyre költözött az illető és még akarja mutatni nekem ahh otthonát.
8/18 anonim válasza:
Ha rokonlátogatásra megyek, akkor NEM nézek be szobákba, hanem ott maradok, ahová beengedtek.
9/18 anonim válasza:
Ha be is nezek a szobakba veletlen, mert nyitva van az ajto, vagy ha akarok valamit a szobaban levotol, akkor sem teszek szova semmit. Tehat lehet ott akarmilyen rendetlenseg, honapos tanyerok, 20 ures vizes palack, mosatlan bugyik, nekem ahhoz semmi kozom hogy ki hogy el. Kivalo pelda erre hogy legjobb baratnom es ferje iszonyat rumlisak, de soha semmit nem tettem meg szova. Max parommal megemlitjuk egymasnak haza fele, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!