Miért korlátozzák direkt az elvált nők a gyerek látogatását az apánál a lehető legminimálisabbra?
Azért csinálja, mert már csak ez az egyetlen eszköze, hogy a volt párjába belerúgjon, így fejezve ki a csalódott dühét, gyűlöletét.
Ezt rendszerint azok a nők csinálják, akiket elhagytak.
Ahol közös megegyezéssel váltak, mondjuk kihűlt a kapcsolat, ott nincsenek indulatok, ezt a részét is kulturáltan intézik.
"és mindig a női fél csinálja."
Ez mondjuk még csak véletlenül sem igaz. Megvan ennek a "férfi változata" is. Mikor apuka szándékosan nem tartja magát a megbeszélt időhöz (és most itt nem 5 percről van szó), nem viszi időben haza, de nem írna egy sms-t hogy miért késnek, hanem hagyja hogy az anya aggódjon, van egyáltalán nem megy a gyerekért, de erről se szól, vagy nem a kijelölt időben akarja elvinni a gyereket leszarva, hogy esetleg más programjuk van, lehetne sorolni.
Szóval szerintem maradjunk abban, hogy nemtől függetlenül vannak barmok, akik a szerencsétlen gyereket próbálják felhasználni az ex-ük ellen.
Szerintem azért, mert bennük erősebb a gyerekvédelmező ösztön.
A saját kapcsolataimból kiindulva, a legtöbb exemből teljesen kiábrándultam, és abszolút idiótának tartom őket, úgy érzem félreismertem őket és valójában nem jó emberek.
Tudod ki engedné a gyerekét egy olyan emberhez, akiről ilyesmiket gondol..
Pláne, ha még egy két pofon elcsattant vagy undorító mocskos beszéd, és neked olyan emberhez kell engedned a gyereked, akiről tudod, hogy képes megütni a gyengébbet és pillanatok alatt elszáll az agya és káromkodik..
Mázli, hogy senkivel nem kell megosztanom a gyerekfelügyeletet, mert gondolkozhatnék azon, hogy az az ember, akit a hátam közepére sem kívánok, vajon hogy bánik a gyerekkel, mikor senki sem látja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!