Érti valaki anyám pápfordulatát?
Az anyai nagyanyám elég mérgező személyiség, szerintem még gonosz is.Szerencsére nem él velünk, de mivel imádja a húgomat, aki ötéves, gyakran átjön hozzánk.
Az elbeszélések alapján mindig is nagyon ellenezte a szüleim házasságát, anyám elmondása alapján ennek sok évvel ezelőtt kishíján válás lett a vége.
Mivel azonban a húgom is odáig van a nagyanyánkért (szegény kislány még túl kicsi ahhoz, hogy felismerje, milyen), a szüleim nem tiltják, hogy az öreglány átjöjjön, de tartózkodóak, ahogy én is.
Tegnap előttem elkezdte szidni anyámat, hogy szerinte könnyűvérű módjára hozzáment az első pasihoz, akinek kellett. Na ezt nem hallgattam, és azt mondtam neki, hogy milyen anya és nagymama ő, hogy az unokája előtt így beszél az unokája anyjáról... És hogy innentől a húgom előtt sem hallgatok, nem kockáztatom meg, hogy tönkretegye, kihasználva azt, hogy még csak ötéves. És kiparancsoltam a házból, verbális agresszió is kellett hozzá. A szüleim nem voltak itthon.
Anyám meg azt mondja, kérjek tőle bocsánatot, meg hogy tisztelethiány... Kiálltam mellette, mi ezzel a baj?
Kérdezd meg édesanyádtól, hogy az rendjén van, ha valaki egy 5 éves gyereket akar az a saját édesanyja ellen hangolni???
Kérdezd meg tőle, hogy ő inkább a saját anyját védi, mint a saját gyerekét?
Talán inkább a nagyinak kellene tőletek bocsánatot kérni, és nem fordítva. És talán valóban el kellene tiltani a kiskorút tőle.
Ezen gondolkodjon el édesanyád! Ne csak a saját anyja lelkivilágával és érzelmeivel törődjön, figyeljen oda egy kisgyermek lelkére is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!