Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Örülsz hogy van akiket a...

Örülsz hogy van akiket a vírus miatt nem látsz?

Figyelt kérdés
Nem kedvelt nehezen elkerülhető rokonok,ismerősök. Érezted már azt,hogy rossz hogy ezt gondolom de belül kicsit örülök is?

2020. nov. 21. 01:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
41%
Amúgy szerintem ez nem olyan egyszerű, hogy mindig mindenkinek meg lehet mondani, hogyha nem akarsz vele találkozni. Van például, hogy szeretsz valakit (anyós, nagymama, nagynéni, nagybácsi, akármi) viszont nincsen MINDIG kedved velük lenni vagy vannak bizonyos alkalmak amikor idegesít. És vannak emberek akik ha megmondod nekik hogy nincs kedved, akkor teljesen túlreagálják és a következő fél év erről fog szólni hogy "Jaj ők nem is szeretnek engem, csak púp vagyok a hátukon".
2020. nov. 21. 10:58
 22/36 anonim ***** válasza:
68%
Örülök neki
2020. nov. 21. 11:03
 23/36 anonim ***** válasza:
42%
Én alapból nem tartom olyan emberrel a kapcsolatot akit nem látok szívesen, rokonokkal se. Nem vagyok egy mártír, hogy illemből szóbaálljak olyan emberekkel akikkel nem akarok, gyáva képmutatásnak tartom és nem vagyok hajlandó így élni. Annak viszont örülök, hogy itthonról dolgozhatok és nem kell a zajos irodában lennem 200 ember között.
2020. nov. 21. 11:48
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, hát van pár szaktársam az egyetemen, akiket nem kedvelek, de amúgy hiányoznak az emberi kapcsolatok.

20F

2020. nov. 21. 22:37
 25/36 anonim ***** válasza:
25%

Igen. Anyós.

Egyetlen jó dolog ebben a cirkuszban, hogy føsik és fél tőlünk meg az unokáitól.

Temetésre, templomba természetesen eljár. :D

2020. nov. 23. 10:55
 26/36 anonim ***** válasza:
49%

Én alapvetően akiket nem kedvelték azoknak a társaságát nem keresem.

Viszont a testvérem aki külföldön él,na annak a társasága borzasztóan hiányzik.

Tavaly amikor tehettem vagy én utaztam ki hozzá vagy ő jött, látogatott meg.

Idén egész évben egyszer találkoztunk csak.

2020. nov. 27. 10:32
 27/36 anonim ***** válasza:
30%
Mivel HOban vagyok. Ezer hála hogy nem mell látnom a kollegáimat. :) Az idős rokonaim sem hiányoznak. Én nem hiszem, hogy ez képmutatás lenne, hogy nem mondtam meg nekik, hogy nincs kedvem találkozni. Ők unatkoznak örnek ha sokat vagyok velük. Én meg sokat dolgozom és alig van szabadidőm. Alig jutott idő miattuk a barátaimra. Én szeretem őket de nem minden második hétvégén. Ha nem dolgoznék nem lenne ez gond. Így viszont baromi terhes volt.
2020. nov. 30. 15:05
 28/36 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes választ (kicsit hosszú lett volna,) de én az ÉLETÜKET féltettem az ismeretségi körömnek.

Szerencsésen túlestek rajta a legtöbben. Nem örültem, hanem kétségbeestem és már jó előre a gyászra készültem.

(Egyvalaki azonban mégis elhunyt. Temetési értesítőjén az állt, hogy már 20 éve(!) megromlott az egészségi állapota - 64 esztendőt élt mindössze.)

2021. jan. 4. 06:54
 29/36 anonim ***** válasza:

Remélem, még időszerű a válaszom, hiszen a kérdés már egy hónapos is elmúlt.

Te hogy vagy Kérdező? Sikeresen elkerülted a hatósági karantént?

2021. jan. 4. 06:56
 30/36 anonim ***** válasza:
Anyósék ne is jöjjenek. Én kerülöm azt a családot mert nem őszinték.
2021. jan. 4. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!