Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Örülsz hogy van akiket a...

Örülsz hogy van akiket a vírus miatt nem látsz?

Figyelt kérdés
Nem kedvelt nehezen elkerülhető rokonok,ismerősök. Érezted már azt,hogy rossz hogy ezt gondolom de belül kicsit örülök is?

2020. nov. 21. 01:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
66%
Nem örülök, hogy van a vírus, de annyi pozitívumot hozott, hogy már látom, ki tartozik tényleg a baráti körömbe, de akivel nem akartam, azzal eddig se találkoztam, ez a vírus nélkül is kivitelezhető:)
2020. nov. 21. 08:18
 12/36 anonim ***** válasza:
74%
Az ilyen rokonaimmal amúgy se tartom a kapcsolatot. Nem kellett ehhez vírus. Ismerősök dettó
2020. nov. 21. 08:40
 13/36 anonim ***** válasza:
79%

Én nem...Emiatt a vírus miatt alig tudok találkozni az apámmal:')

Idős nagymamámmal és anyával élek egy kisebb városban apa meg fent Pesten...mama meg nagyon retteg a vírustól mert beteg is szóval nem igen járkálunk. Apa szerint is így a legjobb...meg nemrég egyik kollégájáról is kiderült hogy koronás:/

De azért nagyon hiányzik végülis hozzá állok a legközelebb

2020. nov. 21. 08:42
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki, hogy a sárkány szomszédommal már nem találkoztam hónapok óta. 🙂
2020. nov. 21. 09:05
 15/36 anonim ***** válasza:
49%

Vírus nélkül se találkozunk olyanokkal.

Meg vírussal is találkozunk olyannak, akit szeretünk.

Családok együtt is lehetnek 10 főig, szóval...

2020. nov. 21. 10:18
 16/36 anonim ***** válasza:
78%
Van egy-két idegesítő rokonom, bár régebben se találkoztunk sűrűn.
2020. nov. 21. 10:23
 17/36 anonim ***** válasza:
11%
Örültem volna a tv-ben mindég őket mutogatják .
2020. nov. 21. 10:28
 18/36 anonim ***** válasza:
19%
Milyen vírus? Mert hogy sokféle van. Melyik támadja meg a látóideget?
2020. nov. 21. 10:38
 19/36 anonim ***** válasza:
64%

Bár én amúgy se látom a családot sajnos gyakran, mert messzire költöztünk és idén akartunk együtt karácsonyozni ami most nem fog összejönni, úgyhogy nem örülök :(.

De el tudom képzelni, hogy van akinek ez jól jön, nálunk is például nagyon nyüzsgő a család meg sok a gyerek és mindenki hangosan beszél, és nem is az hogy nem szeretjük őket, csak néha jól jön a nyugalom.

2020. nov. 21. 10:48
 20/36 anonim ***** válasza:
49%
Nincs ilyen. Akit annyira nem kedvelek, azzal eddig se találkoztam vagy meg is szakítottam a kapcsolatom. Nekem nem kell a vírus alibinek, anélkül is merem vállalni, amit gondolok, nem sunnyogok.
2020. nov. 21. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!