Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Örülsz hogy van akiket a...

Örülsz hogy van akiket a vírus miatt nem látsz?

Figyelt kérdés
Nem kedvelt nehezen elkerülhető rokonok,ismerősök. Érezted már azt,hogy rossz hogy ezt gondolom de belül kicsit örülök is?

2020. nov. 21. 01:38
A kérdező szavazást indított:
Igen nagyon
Dehogy örülök inkább elkeserít
Nem hatott ki a vírus semmilyen emberi kapcsolatomra
214 szavazat
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
Nem elhunytakra gondolok..hanem akik élnek de egy jóidőre nem kell őket látnod.
2020. nov. 21. 01:39
 2/36 anonim ***** válasza:
90%

Akiket nem akarok látni azokat már rég leépítettem, nem kellett ahhoz vírus :)

Az én kapcsolataimra nem hatott ki, mert a családban mindenkit szeretek, a barátaimat mindig is jól megválogattam, a párkapcsolatom is rendben van, így a vírus előtt is csak olyanokkal tartottam a kapcsolatot akik felé nincsenek negatív érzéseim.

2020. nov. 21. 01:42
 3/36 A kérdező kommentje:
:D sajnos nekem volt olyan gondolatom hogy ejj de jó hogy az x-ék nem tudtak jönni. Jól vannak egészségben! De..na.. :D biztos van aki érti mit érzek most. Egy rakás családi szr maradt el. Párom családjában is. És olyan nyugis így.
2020. nov. 21. 01:46
 4/36 anonim ***** válasza:
90%

Én örülök neki.

Veszekedős a nagyobb körű családom, és jó nem látni őket, csak közelebbi hozzátartozókat.

2020. nov. 21. 02:04
 5/36 anonim ***** válasza:
94%
Én is örülök neki.
2020. nov. 21. 06:40
 6/36 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Akikkel nem akartam tartani a kapcsolatot nekik már évekkel ezelött jeleztem. Ennyire nem vagyok gerinctelen, hogy a vírusra fogjam
2020. nov. 21. 06:58
 7/36 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem akarok valakivel kapcsolatot tartani, akkor nem tartok vele kapcsolatot. Nem kell ehhez vírus. Akinek az kell, az egy képmutató idiota.
2020. nov. 21. 07:22
 8/36 anonim ***** válasza:
75%
Azért sajnos nem így működik, hogy akikkel nem akarom tartani a kapcsolatot azzal korábban sem tartottam... Igen, én személy szerint nagyon nagyon örülök hogy bizonyos személyeket lassan már hónapok óta nem kell hogy lássak 🙏🙏🙏
2020. nov. 21. 07:30
 9/36 anonim ***** válasza:
53%

8!

Aztán miért nem így működik? Max gyerekként vagy kényszerítve találkozásokra, felnőttként nem.

2020. nov. 21. 07:32
 10/36 anonim ***** válasza:
82%
Aki egyedül él, megteheti, hogy leépíti a nem kívánt rokonokat, de ha a párodnak vannak olyan rokonai, akiket szeret, te meg ki nem állhatsz, valamennyit el kell tűrni. Vagy a gyereked párja, s annak családja is lehet ilyen. Ha te szeretsz valakit, és ő szeret valakit, akit te viszont nem, akkor máris csapdában vagy. És mérlegelned kell, hogy mennyit tűrsz el egy kapcsolatért. Ha pl.a saját gyerekekről van szó, akkor néha egész sokat. Szóval elhiszem, hogy van, akinek jól jön a vírus. Én pl.örülök, hogy a gyerekem barátnője nem jön át. Gyerekek amúgy.
2020. nov. 21. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!