Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért van mindig ennyi baj a...

Miért van mindig ennyi baj a sógornőkkel?

Figyelt kérdés

Miért mindig ők a családi balhék legfőbb szereplői?

A sógornő az új anyós?

Nektek van valami sógornős kalandotok?

2020. szept. 6. 13:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

Hát nekem nincs vele afférom, de talán azért van, mert az elmúlt 25 évben találkoztunk kb. háromszor. És van köztünk 150 km.

Igényünk sincs rá, férjem és a húga testvéri kapcsolata formális, jó ez így mindenkinek.

2020. szept. 6. 13:31
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Én nagyon szeretem a férjem nővérét. Bármikor számíthatok rá.
2020. szept. 6. 13:37
 3/15 anonim ***** válasza:
48%
Az előző kérdés, amit töröltek sem a sógórnőről szólt, hanem a kérdező retardált családjáról.
2020. szept. 6. 13:38
 4/15 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom, de ez ma nagyon "divat".Eddig volt anyós, most meg általában a férj lànytestvére a gyűlölet "tárgya"....A nők nem bírják ha a párjuk rajtuk és a közös gyerekükön kívűl mással is foglalkozik. A többsêg úgy hiszi hogy ha már megfogta a pasit az onnan már csak az övé. Ha a férj törődik az anyjával, tesójával akkor biztos betegesen kötődik hozzájuk, nem "nőtt fel, vàllt le".
2020. szept. 6. 13:44
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

Mi nagyon szeretjük egymást a sógornőmmel, egy tünemény.

Intelligens, becsületes, jószívű és még szép nő is, így nincs semmilyen komplexusa a világ felé. Szerencsére nekem sincs!:)

2020. szept. 6. 13:48
 6/15 anonim ***** válasza:
68%

Általában azért szemetkedbek, mert az ő családjukba megy be, egy másik nő.

Egyrészt vetélytárs, főleg ha még fiatalabb is és kedves is.

2020. szept. 6. 13:55
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
Nekem az a legföbb bajom vele, hogy állandóan bele szól hogy nevelem a gyerekem, volt egy nagyon nyügös napunk, semmit sem aludt a gyerek örültem elaludt egy 10percre, és akkor jött hozzánk, elkezdte csipkedni a gyereket, hogy keljen fel, mert ő este tud jönni, mikor otthon se segít az anyjának, mivel ott lakik. Össze vesztünk a páromal,napi veszekedés azért mert karantén volt és ő ki mászkált, na és jött ide akkor oszt össze pakolt neki, hogy ő haza viszi, meg hogy én milyen is nagy k.rva vagyok, meg hasonló csunya szavakat mondott rám.Az anyosom is plusz rá tett, rám kiabált hogy hogyan fogom a gyerekem, elejtem, nem jól etettem, ne játszak vele, nem tudom meg fürdetni. Szinte csak ez ment végig amikor jöttek. Meg elégeltem, mikor jöttek én elmentem mosni, főzni, stb. És ezért meg sértödtek. Többet nem is jönnek. Azért sírnak most mert nem járunk hozzájuk, én nekem nem hiányzik megint hogy engem le nézzenek hogy nemtudom fel nevelni a gyerekem. Az elején egyikkel sem volt sosem bajom, beszélgetünk szépen. De amiota meg szültem ez megy. Hozzá teszem hogy a sogornöm a keresztanyja akart lenni, de még egy danont, vagy csokit sem vett neki sosem.
2020. szept. 6. 14:15
 8/15 anonim ***** válasza:
24%

Mert a lányok szerelmesek a fiútesójukba, nem viselik el a másik nőt.

A legutálatosabb emberek többsége - nem mind, de a többség - hugica bátyussal.

2020. szept. 6. 14:20
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nincs különösebb bajom a sógornőmmel (férjem huga), semleges a kapcsolatunk. Egy világ választ el minket egymástól, mivel ő 'aranykalitkában' él, eltartja a milliomos férje, nem dolgozik, még házimunkát sem kell végeznie. Ha ritkán találkozunk akkor felületes dolgokról beszélünk, nincs igazán közös témánk annyira más szinten vagyunk.
2020. szept. 6. 14:34
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
Az előző kérdés kamu volt, azért lett törölve, így tök felesleges megint ez a sogornő téma...ha bajod van a sajátoddal, rendezd a konfliktust vagy szakitsd meg a kapcsolatot.
2020. szept. 6. 14:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!