Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ez erkölcsileg mennyire...

Ez erkölcsileg mennyire elítélendő? És törvényileg?

Figyelt kérdés

Ha valaki ingyen használhatja az egyik általad előfizetett szolgáltatást szívességből, de nem elégedett, ezért drágább csomagra vált a nevedben, a te adataidat használva, de az engedélyed és megkérdezésed nélkül, a te nevedben előfizetve a drágább szolgáltatásra( tehát a te számládról vonják a több pénzt), de olyan, mintha te akartad volna, hisz a te adataid használja) az bűncselekmény e? Mennyire elítélendő?

Te hogy reagálnál? Mekkora feneket kerítenél a dolognak? Csak kis értékű módosítás, nem is a pénz a lényeg, hanem az elv, a nulla megbánás(szerinte nincs mit megbánni), és az őt támogató rokonaid véleménye, velük mit kezdenél?

Egy héttel később tudod meg, tehát nem rögtön szól.

Úgy érzem megloptak és megint jogtalanul baleknak vagyok feltüntetve, akit az anyja is szid. Amint megtudta elkezdett engem szapulni, hogy lehetek ilyen, mennyire vigyázok én a pénzemre jobban, ha nem vigyázok ez nekem úgyis semmi.

Olyan dühös vagyok, nem tudok aludni sem, és megint nem tudom, reális e a felháborodásom mértéke, mert tényleg csak egy ezres, de akkor is, az én pénzem..

2020. szept. 4. 22:34
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Amikor feldobja a profilokat, bármelyikre kattinthat, ezek nincsenek levédve jelszóval, mert gyárilag nem lehet. Lelkiismereti alapon működnek.

Amúgy ha kölcsönadtam volna a kártyám pinkóddal, ő meg autót venne magának, a benzin kifizetése helyett, akkor is felelősségre lehetne vonni.

2020. szept. 5. 08:19
 22/25 anonim ***** válasza:
28%
Nem, nem lehet felelősségre vonni. Ha te hulye vagy, azért nem más a felelős.
2020. szept. 5. 08:24
 23/25 anonim ***** válasza:
91%

Tök vicces, hogy amíg általánosságan írt a kérdező, addig mindenki mellette állt, mikor meg leírja, hogy netflix, akkor meg a korábbi kommentelők már őt hülyézik le.

Pedig ha valaki végigolvasta a kérdést, full egyértelmű az elejétől, hogy miről van szó... és már nem azért, de ha általánosságban kiakasztó és szemétség, amit az ismerős csinált, akkor névlegesítve is az.

Kérdező, nagyjából mindent megtettél, amit lehetett, lemondani, jelszót váltani, jó lecke volt a jövőre nézve. Hadd morogjon a kiccsalád, nincd igazuk.

Ne add ki többet senkinek a fiókot.

(Ennyiben jobban csinálja pl a youtube, ott csak a családfő módosíthat fizetést. Mi mondjuk pont szívunk vele, mert párom nevén van az én kártyámmal, és még szülői jogokkal se látok bele igazán, de a fentihez hasonló esetek miatt ezt kéne követni mindenkinek...)

2020. szept. 5. 12:38
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Páros lábbal rúgnám seggbe az ilyet.

És természetesen SOHA nem kapna tőlem valamit ingyen az elkövetkezőkben.

2020. szept. 5. 14:22
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

5#+1 a lépcsőt leszámítva.

Ez több mint durva...

Én megszakítanám egy ennyire figyelmetlen kártékony emberrel a.kapcsolatot, mert veszélyes az egészségre.

2020. szept. 5. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!