Ez azt jelenti, hogy nem szeret a családom?
Nincs túl népes rokonságom, de annak ellenére, hogy nem laknak messze, nem érzem, hogy érdekelném őket. Nem érdeklődnek felőlem, nem keresik a társaságom. Szülinapokkor, névnapokkor beszélünk, de mindig rövidre zárják. Most tudtam meg, hogy apukámhoz rendszeresen jönnek közeli rokonok a városba, de annak ellenére, hogy én is itt lakok, sosem jönnek el. Mikor gyerek voltam, sokszor voltam náluk, minden évben legalább két hetet. Most 26 éves vagyok.
Egyébként mikor költöztem, jöttek segíteni, pedig nem kértem, meg ajánlgatták a segítségüket, de mégis olyan ridegek és távolságtartóak más téren. Ez meg mit jelent? Lehet, hogy egyáltalán nem kedvelnek csak azért akarnak segíteni ilyen helyzetekben, mert kötelességüknek érzik? Volt, aki azt mondta, hogy talán nekem kéne keresnem az ő társaságukat, de engem frusztrál, hogy úgy érzem, nem kíváncsiak rám egyáltalán.
Az apámmal jóban vagyok, de vele nehéz kijönni egyébként. Anyám az sosem szeretett, tipikus mártír-anya. Örülnék, ha a rokonaimmal azért jóban lehetnék.
Mennyire vagy nyitott? Nálunk is elkoptak mostanába a családi kapcsolatok, nincs kiváncsiság, max néha rám ír nagynéném Fb-n hogy hogy vagyok.
Meg nekem kellene menni hozzájuk, de tényleg nincs sok kedvem rájuk erőltetni magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!