Miért nagyképűsködik az unokahúgom azzal, hogy még a dédmamámhoz meg családi rendezvényekre is úgy megy, mint más üzleti tárgyalásra meg operába?
Kérdezted a dédit? Mert erősen gyanítom, az lenne a véleménye, hogy az unokahugi milyen csinos mostanában! ;)
Nálunk a hasonló korú dédi rendszeresen megdicséri a szoknyában érkező családtagokat, majd puffog egy kört anyám trottyos gatyái miatt. :)))))
Miért kellene beállnia a sorban mögétek farmersortban? Miért baj az, hogy nem sajnálja a drága ruháját és abban szed paradicsomot?
Szerintem csak irigy vagy, és vagy így vagy úgy, de mindig találnál rajta fogást.
Nekem olyan athallasos ez a 'kifutora keszul' duma, engem is mindig ezzel csesztetnek, pedig teljesen normalis ruhaim vannak, csak epp elegansabbak. Ezekben jarok munkaba, targyalni, plusz meg van ket szett melegitom otthonra, de az max boltba jarasra alkalmas. Kesz, ez van, nem fogok csak azert klottgatyara beruhazni, mert masok maskepp oltozkodnek.
Ha o a hetkoznapokban ugy nez ki, mindenhova ugy jar, akkor miert pont a dedihez kene maskepp mennie? De legkozelebb nyugodtan meg lehet kerni, hogy legyen egy kicsit lepattantabb, mert titeket szrul erint, hogy o kepes energiat fektetni egy egyszeru csaladlatogatasba is.
Kérdező, nincs ebben semmi.
Nekem is volt olyan időszak az életembe, amikor szerettem magam "kirittyenteni" családi összejövetelek, de még egy hétvégi nagyszülő látogatás alkalmából is. Nálunk amúgy a családból elismerő pillantás nyugtázta ezt a többi rokon részéről (és tuti, hátam mögött sem beszéltek ki).
Az még nem fordult meg a fejedben, hogy ilyen a stílusa, így érzi magát jól a bőrében. Ahogy más meg a laza pólóban pl. Nem mindegy?
Ez a "nagyasszonyos" duma meg annyira suttyó tempó, gáz az egész szókincsed, tipukus irigy ember aki arra veri magát, hogy bezzeg ő milyen "egyszerű". Mintha jelentene ez bármit is. Nem vesz vagy ad hozzá egy ember értékéhez, hogy milyen ruha van rajta.
Bocsi, de én is így öltözök. Mindig mindenhova sminkben, elegánsan.
Én ezt szeretem, így vagyok boldog.
A legjobb, ha minden ruhadarab felsőkategóriás.
Szerintem semmi probléma nincs vele, hogy szeret kiöltözni. Nem lesz nagyképű, csak megdolgozott a szép ruháiért, a sminkekért, táskáért, akkor miért ne venné fel?
Amúgy én is a mamám születésnapjára miniruhát vettem fel, kisminkeltem magam, és bár csak 4en voltunk nála, gondoltam miért ne. Senki nem szólt, hogy úr isten mi van rajtam. Mamám megdicsérte a ruhám, ennyi.
Szimplán irigység süt belőled,mert ő ad magára megéli a nőiességét,és nem azt teszi ami épp mások szerint illő. Lehet ez a valódi bajod vele nem a smink meg szép ruha.hanem hogy te mindig azt teszed ami illő és ezért fújsz rá ennyire.. Az emberi pszichológia csodálatos..
70F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!