Miért nagyképűsködik az unokahúgom azzal, hogy még a
dédmamámhoz meg családi rendezvényekre is úgy megy,
mint más üzleti tárgyalásra meg operába?
Figyelt kérdés
Van egy unokahúgom, sokáig iskolái után munkanélküli volt most meg pár éve lett egy jó munkája, ahol jól keres és azóta mindenféle drága dolgokat vesz magának, pedig otthon lakik. Ma is voltunk a dédimamánknál családi összejövetelen és ki volt öltözve, elegáns szoknya meg felső meg Chanel táska, beparfümözve, teljes smink... Hát nem tudom egy közel 95 éves asszonyhoz falunak minek ennyire kirittyenteni magát?? Falura? Most nem azért, a többi rokon sem retkes meg nem szakadt melegítőben járunk, de szerintem egy farmer vagy rövidnadrágt egy szép felsővel bőven elég lenne, meg minek festi úgy magát a dédihez, mint aki kifutóra készül? Ti hogy kezelitek az ilyen embereket? Aztán még tette-vette magát, hogy ő segít leszedni a paradicsomot...
Igazad van, hülye majom lehet. Elmehetett volna tuurkálni valami ócska rongyot meg táskát, hogy megtisztelje a dédit.
Anúgy normális vagy???
2020. aug. 15. 21:56
12/30 A kérdező kommentje:
Nem csak a turkáló meg a gagyi létezik aki nem öltözik ki ennyire. Szerintem egyszerűbben is lehet csinos meg igényes az ember. Többi rokon sem ilyen nagysasszony
2020. aug. 15. 22:07
13/30 anonim válasza:
Ez nem válasz a kérdésre, nem tudod megindokolni, hogy miért gond ez, így csak savanyú a szőlő...
2020. aug. 15. 22:11
14/30 anonim válasza:
Ha kitenné a melleit még azt mondanám, hogy oké igazad van, de nekem is kicsit irigység illata van az egész kérdésnek. Ha a pénztárcája megengedi (neked pedig a pénzéhez, hogy Chanel vagy nevenincs táskája van-e meg ilyenek, semmi közöd), akkor had öltözzön drága ruhákba, had használjon drágább sminkeket. Ha neki így kényelmes volt, akkor pláne ne foglalkozzon vele más. Csak mert nem farmerben meg pólóban jelent meg, még nem nagyképűsködik azzal, hogy csinosan öltözött fel.
2020. aug. 15. 22:24
15/30 A kérdező kommentje:
Azt is ki szokta tenni. Hát másképp látjuk nem tudok mit hozzáfűzni
2020. aug. 15. 22:31
16/30 anonim válasza:
én is sminkelek és normális ruhába öltözök minden nap, programtól függetlenül... nem értem hogy a meglátogatom a falusi, elmaradott dédit a kérdésedben, mért esne más fontossági kategóriába, mint elmenni a biztos nagyon trendi és drága operába...
2020. aug. 15. 22:37
17/30 anonim válasza:
Teged ez nagyon irritalhat mert kicsit mas szovegezessel de mintha ezt is te irtad volna csak akkor a sogornod logott ki a sorbol. Talan 2 napal ezeoltti kerdes. Olvasd el ott is a valaszokat.
"Nálunk a családban nem igazán szokás az, hogy nagyon költözünk, még akkor sem, ha pl. étterembe megyünk. Sőt, sokszor még esküvőre sem (persze nem farmerra gondolok itt, csak nem cicomázunk). A sógornőm viszont más. Ha egy egyszerű szülinapot tartunk ő elegánsan jelenik meg, kiöltözik még egy kerti partira is, tűsarkút húz meg minden. Szerintem ennek az égvilágon semmi értelme sincsen. Illetve szinte mindig visel sminket, azt nem mondom, hogy nagyon sok van rajta, de na... Szerintem az lenne a helyes, ha alkalmazkodna a többiekhez, a családhoz."
A mostani kapcsan: valakinek elete hogy markasat vegyen es full sminkben jelenjen meg. Ettol meg lehet jolelku es szedhet igy paradicsomot is. Legalabb nem az a kenyeskedo fajta
2020. aug. 15. 23:44
18/30 A kérdező kommentje:
Nem én írtam ki. Hát próbálom elfogadni... de fura meg kicsit kihanemén típus szerintem ezáltal
2020. aug. 16. 00:46
19/30 anonim válasza:
Szerintem meg gáz hogy jó fizetéssel mamahotelezik, és elszórja drága holmikra a pénzt ahelyett hogy félretenné saját lakásra. Nekem az ilyen hozzáállás unszimpatikus és gyerekes.
2020. aug. 16. 06:14
20/30 anonim válasza:
Áh, ez a harmadik testőr a szőrös tangás és a tűsarkú kertipartis mellett.XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!