Mekkora baj, ha nem akarok részt venni a családi rendezvényeken?
Figyelt kérdés
A párom családjának a másik fele nagyon sznob. Egy családi összejövetelre Gucci, Armani meg hasonló árfekvésű ruhákban jelennek meg, milliós kiegészítőkkel.
Na ehhez képest én turiból öltözködöm, egy felsőre nem költök 1000 ft-nál többet, nem is tehetném meg...
Augusztusban lesz egy esküvő, már így is kb utálnak engem, amiért nem mentem el eddig az összejövetelekre.
Mit tegyek? Olcsó ruhába nem mehetek, a párom testvérének a barátnőjét mindenki előtt leszólták és megalázták, amiért 15.000 ft-os ruhába ment.
(A párom nem tudna nekem fizetni ruhát, ők egyáltalán nem gazdagok, csak a rokonság másik fele. Csak ők utálnak engem, a közeli családja nagyon kedvel)
2013. júl. 15. 21:53
1/7 anonim válasza:
Szerintem menj csak el a kis turis ruhádban!:) Honnan tudnák ők, hogy mennyiért vetted? Turiban is nagyon jó, márkás ruhákat lehet venni. Ne foglalkozz a sznobokkal!! Gondolom unatkoznak, ezért foglalkoznak másokkal.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát az meg a másik, hogy nem fogok felvenni nőcis ruhát, én nem olyan vagyok. 90 kg vagyok, szoknyát hírből sem.. :)
2013. júl. 15. 22:32
3/7 anonim válasza:
Olyat vegyél fel amiben jól érzed magad. Ne zárd ki magad mindenből néhány sznob miatt! Gondolj arra, hogy olyanok kívülről mint egy szép gyümölcs, de attól belülről még rohadnak.
5/7 anonim válasza:
Ha beszólnak, szólj vissza valami csípőset... mondjuk azt, hogy "lehet hogy ez turis, de ha eltűnne innen az esküvőről, amit lopott-csalt pénzből vettek, hát mind meztelenek lennétek..."
6/7 anonim válasza:
Menj el! Ne éreztesd velük hogy "irányíthatnak". Készülj fel, biztos megszólják, de te érezd magad jól a pároddal, és csak mosolyogj rájuk. Legalábbis én ezt tenném.
7/7 anonim válasza:
Na meg hogyha nem mész /mivel a párod családjáról van szó/ a párodnak el kell menni. Az még rosszabb, ha egyedül megy. Ha meg azt mondja, hogy otthon marad veled, akkor meg gondolj a párodra, hogy fognak ezentúl ránézni a "család másik fele", hogy ennyivel nem tiszteli meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!