Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az mennyire gyakori, hogy...

Az mennyire gyakori, hogy felnőttként sem kedveljük egymást a féltestvéremmel?

Figyelt kérdés
Anyànk közös, apànk nem. Anyànk régen meghalt. Gyerekkorunkban sem volt felhőtlenül jó a viszonyunk sőt. Én 33 évea vagyok ő 42. Teljesen màs a véleményünk szinte mindenben, de amit csak el lehet képzelni. Gyerekünk nincs egyik részről sem ennyi a közös csak. Olvasom itt, hogy a testvérek nem jönnek ki egymással gyerekkènt, de ez felnőttkorra változik. Nos ez nálunk nem így van. Én angol-német szakos tanàr vagyok ő világosító technikus.

#testvér #rossz kapcsolat felnőttként #eltérő vèlemènyek
2019. dec. 30. 17:54
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Meg hát màr 42 èves ugye, ha akar gyereket, akkor most már sürgős a dolog. Mert ugye mondanom sem kell mennyire rossz egy 45 èv feletti anya vagy apa pici gyerekkel, aztàn mire érettségizek a gyerek a szülője már nyugger lesz. De ezt még véletlenül sem fogom neki mondani. Mert ad1 a féltestvérem, ad2 ő tudja, hogy akar gyereket vagy már letett a témáról.
2019. dec. 31. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!