Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nektek is vannak irigy rokonai...

Nektek is vannak irigy rokonaitok?

Figyelt kérdés
Az enyéim azok. Mindenkire gyűlőlködnek akinek jobban megy a szekér. Legyen az tanulmányi, karrier,párkapcsolati, avagy csak jobban nézel ki. Engem azóta utált több rokon miután egyetemre mentem. Sose vágtam fel vele. Mégis csesztettek. 4 ember ugrott nekem a rokonságból egyetem alatt. Mindenáron megpróbálták meggyőzni anyámékat, hogy küldjenek el inkább gyárba suli helyett. Folyton megpróbálták velem elhitetni mekkora semmi vok. Leminősítgetni az iskolámat. Végülis Szegedi Jogi Kar abszolút fikázásra méltó...hm..amikor meg végeztem és magasabb végzettségem lett mint nekik meg majdnem stroke-ot kapott a legjobban fikázódó nagynéném hogy az ő pici lányánál magasabb végzettségem lett. Utána meg Pál fordulásba kezdett azt elkezdett nyalizni nekem. Mind a csesztetést,mind a nyalizást kőzömbösen kezeltem. Mára meg azt látom, hogy úgy van vele hogy bárcsak ne is kéne találkoznunk. Most volt családi ősszejövetel nahát ezek a kis irigykedők látszott hogy próbálják kerülni a tekintetet amíg lehet hogy ne is kelljen köszönni. Pfff...szánalmasak. Nem én tehetek róla, hogy ők inkább az én életemmel foglalkoznak ahelyett hogy a sajátjukat építették volna. Ja hogy irigykedni könnyebb mint tenni magukért....de másoktól is hallok hasonlóakat. Hogy milyenek vele ha jobban nézel ki meg hasonlók. Nektek milyen sztoriaitok vannak?
2019. szept. 24. 21:02
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
De gondolom utolsó rádlicitálni is próbálnak. Nekem ezek a szánalmasak össze-vissza hazudtak, hogy mit tanulnak. Azt az ogazmondó juhász apjuk meg megmondta az igazságot. De olyanokat hazudtak, hogy gazdasági kar helyett jogi kart hazudtak, hogy oda jár. Hogy azt mért azt nem tudom. Meg római jogot tanulnak nemzetközin ês hasonlók. De amikor meg lett az msc-m meg rögvest hazudtak maguknak is msc-t.:)szánalmas. De az, hogy látod rajta, hogy belül egy elmebeteg van. Ránézel amikor hazudik és tudod, hogy hazudik és látod mellé azt a frusztráltságot, hogy de csakazértis lenyom engem. Hát mindenesetre addig örüljek amíg "csak" ez van. Mert olvastam neten egy cikket, hogy egy bangladesi nőt amikor hazalátogatott Angliából Bangladesbe, akkor pár rokona bozótvágóval támadt rá és megölte irigységből. Eggyes rokonok próbálták megmenteni. De nem tudták. Mindezt fényes nappal az utcán. Talán a gyerekét is megölték. Ezt le is nyilatkozták,hogy igen irigységből tették. Pedig aztán ő semmit nem tett ellenük. Élte az életét. Nem találkozott velük régóta ugyhogy nem nagyon bánthatta őket felvágással vagy vmi.Hazalátogatott azt annyi volt. Egyesekben az irigység bizony rémisztő méreteket tud ölteni. Magam is kattantnak látom a család jó részét. Már nem is érdekel, hogy mitől alakult ki bennük ilyen kisebbségi komplexusos gyűlölködés. Egyszerűen mérgezőek. Azok után hogy a diplomámnak 5 percig nem hagytak örülni már megfogadtam hogy semmit nem mondok nekik, hogy mi sikerült éppen. Legyen az egy nyelvvizsga vagy egy autó. De megfogadtam hogy esküvőmre is csak apám anyám meg unoköcsém jöhet. Hogy azt is szétcsesszék beszólással mert irigyek. Kinek hiányoznak ezek?
2019. szept. 25. 20:35
 22/33 anonim ***** válasza:
91%

Amit itt valaki írt a prokikról, az tökéletesen illik nagymamámra. Kisebbségi komplexusa van, és mindenkivel bizalmatlan, mindenkit kikezd, mindenkit elüldözött maga mellől. Egyedül én beszélgettem már vele, minden nap iskola után legalább egy órát, meghallgattam minden nap elmondta, hogy a nagyapám hányszor megcsalta, ő is meghallgatott, azt hittem normális viszonyban vagyunk, de sokszor megsértődött rám (és mindenkire), pedig senki sem akarta bántani. Kiderült, hogy közben a háttérben hergelte a nagyapámat ellenem, aki egy nap nekem esett, és többször megütött, olyan dolgokat vágott a fejemhez közben, amit nem is tudhatott volna. Ezek többek között így hangoztak: hogy én fel voltam mentve tesiből, és ezért szar ember vagyok (gerincferdulésem van), apám minden reggel kivitt kocsival a messzi villamosmegállóba, és ezért szintén szar ember vagyok, meg iskola után nem vettem a beteg anyámnak túrósbatyut, meg ilyen baromságok... mindezt undorodó gyűlölettel, és megvetéssel. Nem is tudhatott volna ilyenekről, egyértelműen a nagymuter már annyira uszított a háttérből, hogy a bolond iszákos nagyapám egyszer eldurrant, és akkor jöttem rá, hogy egyik se normális!!! Sajnos náluk kellett laknunk pár évig, mert robbanás következtében lakhatatlanná vált a házunk, és már utálták, hogy a nyakunkon vagyunk. Nagymamám teljesen lerombolta a maradék önbecsülésemet.

Azóta 10 év alatt kétszer láttam őket, bőven elég volt.

2019. szept. 25. 21:12
 23/33 A kérdező kommentje:
Azt a rohadt. Ez durva. Na így néz ki amikor vki már mindenre képes gyűlőlködni. Még a túrósbatyura is. Nem maradt életük azt a másikéval foglalkoztak. Azt még az is cseszte az agyukat, hogy nem veszel bagyut. Faxa. Tökimdegy mit csinálsz mindenhogyan sz vagy. Mert annak akarnak látni. A nővérem például mindenáron el akart könyvelni lehúzó sz-nak, hogy elbulizom a pénzt. Miközben csak 3 évig csesztetett ezzel, hogy anyámékkal ezen az alapon megutáltasson és 3 évig magyaráztam el neki, hogy ingyen megyek buliba mert kari buli! De mégis újra és újra csak mondta mint vmi megszálott. A lényeg akkor is gyűlölködni.
2019. szept. 25. 21:24
 24/33 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó vagyok, annyit tennék még hozzá, hogy úgy voltunk a nyakukon, hogy építettek egy emeletes többgenerációs családi házat, azzal a céllal, hogy majd valamelyik fia ott lakhat a családjával. Ketten éltek benne évekig az óriási házban, vagy 60 éves korukig fizették a részletet, olyan nagyra voltak vele, hogy mindenki aki meglátogatta őket, meg kedves volt velük, az "az örökségre hajt", meg a "pénz vonzza őket". A végén a saját fiaikat nem látták szívesen negyed óránál tovább. Hát mondhatom, hogy azóta egyedül maradtak, mert senki nem megy hozzájuk. Kérdező, ebben a történetemben nem tudom mennyire az irígység vezérelte a szálakat, de sajnos meg tudlak érteni, hogy életem során én is megtapasztaltam, hogy az egész családomban mélységesen csalódnom kellett!
2019. szept. 25. 21:26
 25/33 A kérdező kommentje:
Rettentően sajnállak utolsó. De tényleg.
2019. szept. 25. 21:44
 26/33 anonim ***** válasza:
68%
Tévedsz kérdező, van diplomám,de a helyesírás nem függ ettől. Elvárom mindenkitől, aki kijárata a 8 osztályt. Kicsit azért veled is van valami gubanc, ha szerinted mindenki féltékeny és irigy rád, ha bármi észrevétele van veled kapcsolatban.. (és jé, én is telefonról vagyok, mégis képes vagyok helyes írni és központozni)
2019. szept. 26. 07:31
 27/33 anonim ***** válasza:
60%
Azért a rólad is elárul valamit, hogy itt egy kérdés, de csak annyit bírsz ideböfögni, hogy rossz a helyesírás, miközben nem válaszolsz. Egyértelműen kötekedni jöttél ide. Ne csodálkozz már, ha valakinek nem tetszik. Egyébként is offolásnak minősül! Velem is volt, hogy feltettem egy kérdést, volt benne hiba, az egyik válaszoló jelezte, hogy melyik szót írtam rosszul és UTÁNA válaszolt a kérdésemre! De te a kérdező reakciója után is csak további kötekedést tudtál magadból kihozni, válasz még mindig nincs. Nagyon "hasznos" volt, köszönjük. Szerintem neked van valami bajod. Tipikus gyakori kérdésekes bunkózás.
2019. szept. 26. 09:26
 28/33 anonim ***** válasza:
78%

27,

De válaszoltam a kérdésre, felhívtam a figyelmét arra, hogy nem biztos, hogy mindenki másban van a hiba, hiszen rólam is fél modntat után azt a megállapítást tette, hogy biztos nincs diplomám és biztos irigyekedek.

Ha valaki ennyire rosszindulatú, akkor hajlamos azt hinni, hogy minden körülötte forog és mindenki azért él, hogy rá irigykedjen, vele foglalkozzon és őt piszkálja.

Erre szerettem volna utalni az utolsó kommentemben. :)

(Amúgy a te kommented is off, rám reflektáltál nem a témára)

2019. szept. 26. 10:33
 29/33 anonim ***** válasza:
72%

Jól látod kérdező, és nem tudsz vele mit csinálni, csak hogy kizárod ezeket az embereket az életedből, és nem hagyod hogy lehúzzanak a szintjükre.

Aki pedig itt kötekedik veled azzal ne is törődj. Ez egy kiváló felület arra, hogy pár lelkinyomoronc idetaláljon és levezesse a feszkót azzal, hogy idegen emberekbe belemar, odaszól, mert itt név nélkül lehet arcoskodni.

"Savlekötő" felhasználó válaszán hangosan röhögtem fel, mikor beszólt a 2. válaszában hogy nem tudsz írni. Ő, pont ő, aki minden áldott válaszában 10 sorba ír le egy mondatot, nem ismeri az írásjeleket, 10 éves gyereknek különb az írásképe, de ő beszól NEKED. Ő. Na jó, vicc. De hát meglátta a bűvös "diploma" szót, és elcsattant az agya. Az ilyen majmok, akik azzal menőznek hogy ők nem vidékikek (igen több topikban leszólta a vidékieket), közben Budapesti lakcím ide vagy oda, olyan sötét mint az éjszaka. Láthatóan tanulatlan, műveletlen buta. Dehát kompenzálni kell ugye valamivel, és az ilyen egybitesnek marad az, hogy neki a fővárosban sikerült a világra pottyannia.

Egyik válaszoló rokona szintén: mert gyárban 160-at megkeres úgy hogy a bele kilóg. Nem érdem az, dehát valamivel a kisebbségi komplexusát orvosolni kell, meg komplenzálni, nehogy alul maradjon. Ezek az emberek önmagukat hergelik legbelül, azért szólnak be. A rokonságban, itt gyk-n tök mindegy, de bajuk van magukkal, mert akinek nincs, az nem űz sportot abból, hogy másokba belerúg, és megpróbálja azt "lenoymni", ami ugye csak egy szánalmas próbálkozás. Ezt ő is tudja, te is tudod. Nyugi, nem ők győznek, akármit elmondhatnak rólad, beszólhatnak, olyan vesztesek maradnak amilyenek voltak. Egyik füleden be másikon ki. Ha látják rajtad, hogy zavar, az nekik boldogság. Vigyorogj rájuk, ne gondolják, hogy célt ért a dolog, ők meg tengődjenek csak a saját nyomorukban továbbra is.

2019. szept. 26. 10:45
 30/33 anonim ***** válasza:
73%

Tudod, ha figyelmesen elolvasod a kérdezőt, lejön, hogy nem rosszindulatú, csak olyan lelkiállapotban van, amit kihoztak belőle. Ez nekem legalábbis átjön a sorok között, mert velem ugyan ez volt, és én hiszek neki. Belőled viszont a szimpla rosszindulatú fölény jön le.

És még jó, hogy reflektálok erre, mert borzasztóan idegesít a fajtád.

2019. szept. 26. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!