Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyek? Már az agyam...

Mit tegyek? Már az agyam ketté áll

Figyelt kérdés

2 hetente mindig le kell mennem a nagymamákhoz amivel nem lenne gond ha nem lenne annyira UNALMAS. Teljes mértékben idő pazarlás az életemből és holnap megint megyünk mert a szüleim marha jól érzik magukat ott ahol én nem.

Megkérdezik hogy megy a suli aztán kész ennyi.

Kértem már a szüleimet hogy engem hagyjanak itthon de mindig azt mondják hogy nem fogják velem hagyni a házat egész nap.

Pedig annyival jobb dolgokat tudnék csinálni ha nem kellene mennem de nem engedik.

Mondhatjátok hogy 2 hetente menni nem sok de akkor is idő pazarlás és sokkal hasznosabb dolgokra is lehetne fordítani.

2019. ápr. 6. 15:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy 18 lettem, nem mentem többé a nagypapámhoz. Most halt meg egy hónapja. Egy cseppet sem bánom, hogy nem láttam 12 éve. Pedig én az a fajta érzelgős ember vagyok, aki naponta elbőgi magát valamin, de ez nem hatott meg. Aki szar ember, az nem lesz szent azért, mert meghal.
2019. ápr. 6. 23:38
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

6os vagyok. A kérdezői kommentekből sajnos beigazolódott, hogy egy ilyen tipikus maias fanyalgó ember a kérdező.

Nem szoktam ítélkezni, de a fanyalgó embertípust mindig körberöhögöm. Saját magukat korlátozzák a hülyeségükkel és zárják ki egy csomó dologból.

2019. ápr. 7. 06:50
 23/29 anonim ***** válasza:
93%
26 éves férfi vagyok. 2 hónapj ment el nagymamám aki egy csodálatos ember volt. Mindent megtennék hogy csak egy napot is eltölthessek vele.
2019. ápr. 7. 07:56
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé életképtelen vagy ha pár órát nem tudsz eltölteni net nélkül.

Hány éves vagy, hogy anyádék nem hagynak egyedül a házban??? Azért ez se normális.

2019. ápr. 7. 07:59
 25/29 A kérdező kommentje:

Azokkal vagyok kedves akik megérdemlik. Az hogy ott ülök egyedül és egyszer hozzám szólnak hogy milyen az iskola és utána néma csend arra nem tudok mit mondani.

És az hogy rendszerbe van hogy 2 hetente megyünk és tudom hogy sz.pni fogok az úton a 187 centimmel mert szűk a kocsi és abban eltölteni 6 órát (3 oda 3 vissza) nem épp egy kellemes dolog és tudom hogy mikor fog ez következni. Kb ez nekem olyan mintha bele gördeszkáznék egy 25 méter mély szakadékba. Tudom hogy mi vár rám ott de mennem kell.

Anyámék meg csinálják a jópofizást.

2019. ápr. 7. 12:38
 26/29 A kérdező kommentje:
18-as. Jobban jártál volna ha csöndben maradsz mert egy fityinget nem kapok tőle
2019. ápr. 7. 13:15
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tud ketté állni az agyad, ha nincs is?
2019. ápr. 7. 20:15
 28/29 anonim válasza:

Gondolj arra hogy neked legalább él, és akiknek már nem él azok mennyire irigykednének rád.

Nekem például már nem élnek egyik ágról sem és ha élne az egyik örülnék neki és gyakran látogatnám mert ha már nincs akkor minden késő bánat addig kell mindennek és mindenkinek örülni és becsülni amíg van mert utána már lehet bármit is bánni de már késő.

Szóval inkább próbáld meg ismerni és örülni nekik.

2019. ápr. 8. 18:45
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem az a baj, hogy Te a számítógépet, telefont tartod a legfontosabbnak, pedig ha kicsit több figyelmet fordítanál rájuk, rájönnél, hogy mennyi mindennel tudnál segíteni nekik, akik lehetővé tették a szüleidnek is, hogy tanuljanak, a városba költözzenek és neked ne kelljen a falun "meghalni unalmadban".

Végezd el a kerti munkát, nyírd le a füvet, hidd el, neked ez semmi, még edzésnek is jó, meg az idő is gyorsan telik, aztán cserébe kapsz valami finom sütit, mondhatod a szüleidnek, hogy elfáradtál és meheténtek már haza, az autóúton pedig a fáradtságtól alhatnál is.

2019. máj. 7. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!