Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyek? Már az agyam...

Mit tegyek? Már az agyam ketté áll

Figyelt kérdés

2 hetente mindig le kell mennem a nagymamákhoz amivel nem lenne gond ha nem lenne annyira UNALMAS. Teljes mértékben idő pazarlás az életemből és holnap megint megyünk mert a szüleim marha jól érzik magukat ott ahol én nem.

Megkérdezik hogy megy a suli aztán kész ennyi.

Kértem már a szüleimet hogy engem hagyjanak itthon de mindig azt mondják hogy nem fogják velem hagyni a házat egész nap.

Pedig annyival jobb dolgokat tudnék csinálni ha nem kellene mennem de nem engedik.

Mondhatjátok hogy 2 hetente menni nem sok de akkor is idő pazarlás és sokkal hasznosabb dolgokra is lehetne fordítani.

2019. ápr. 6. 15:43
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
80%
Kérdező szerintem örüljél, hogy élnek még a nagyszüleid. Majd ha nem lesznek már, akkor bánni fogod, hogy nem töltötted velük az időt amikor náluk voltatok.
2019. ápr. 6. 17:07
 12/29 anonim ***** válasza:
77%

Szegénykém...megértelek. Nagyon rossz lehet neked 😪

Ja várj, mégse 😂

2019. ápr. 6. 17:39
 13/29 anonim ***** válasza:
81%
Könyvről hallottál már? Vagy az is túl régimódi?
2019. ápr. 6. 17:53
 14/29 A kérdező kommentje:
A kedvenc személyeim önéletrajzait sem olvastam el mert annyira utálom a könyveket. Szerinted?
2019. ápr. 6. 18:09
 15/29 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos életképtelen es egoista vagy.

Sajnos nem tudunk rajtad segiteni, mert a 30 haveroddal annyi az intelligenciaszintetek összesen, mint a gravitációs állandó...

2019. ápr. 6. 18:16
 16/29 anonim ***** válasza:
7%
Inkább verd ki.
2019. ápr. 6. 18:17
 17/29 anonim ***** válasza:
79%
A kérdésed rossz. Nem állhat ketté az agyad, mert nincs is. Egy műveletlen, buta, egoista, életképtelen kis pö.. vagy.
2019. ápr. 6. 19:19
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom akkor kibírod, amikor a mama a kevéske nyugdíjából is tolja neked a pénzt...

Undorító a stílusod.

2019. ápr. 6. 19:46
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
egy kicsit rendbe kéne tenni az agyadat. akkor eszedbe jutna, hogy segithetnél-e vmit a nagyszüleidnek? érdeklődhetnél, hogy vannak? 20 év mulva baromira fogod sajnálni ezt az elvesztegetett időt... te mázlista vagy. és nyavalyogsz.
2019. ápr. 6. 20:43
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Vegig olvastam a valaszokat is.Te egy nagymeno vagy aki sz*rik ra mindenre foleg a szuleire meg nagszuleire,egoista bunko vagy.Eloszor magadba kellene szalnod es elgondolkodnod mielott jar a pofad hu*ye gyerek
2019. ápr. 6. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!