2 hetente mindig le kell mennem a nagymamákhoz amivel nem lenne gond ha nem lenne annyira UNALMAS. Teljes mértékben idő pazarlás az életemből és holnap megint megyünk mert a szüleim marha jól érzik magukat ott ahol én nem.
Megkérdezik hogy megy a suli aztán kész ennyi.
Kértem már a szüleimet hogy engem hagyjanak itthon de mindig azt mondják hogy nem fogják velem hagyni a házat egész nap.
Pedig annyival jobb dolgokat tudnék csinálni ha nem kellene mennem de nem engedik.
Mondhatjátok hogy 2 hetente menni nem sok de akkor is idő pazarlás és sokkal hasznosabb dolgokra is lehetne fordítani.
Kérdező szerintem örüljél, hogy élnek még a nagyszüleid. Majd ha nem lesznek már, akkor bánni fogod, hogy nem töltötted velük az időt amikor náluk voltatok.
2019. ápr. 6. 17:07
12/29 anonim válasza:
Szegénykém...megértelek. Nagyon rossz lehet neked 😪
Ja várj, mégse 😂
2019. ápr. 6. 17:39
13/29 anonim válasza:
Könyvről hallottál már? Vagy az is túl régimódi?
2019. ápr. 6. 17:53
14/29 A kérdező kommentje:
A kedvenc személyeim önéletrajzait sem olvastam el mert annyira utálom a könyveket. Szerinted?
2019. ápr. 6. 18:09
15/29 anonim válasza:
Sajnos életképtelen es egoista vagy.
Sajnos nem tudunk rajtad segiteni, mert a 30 haveroddal annyi az intelligenciaszintetek összesen, mint a gravitációs állandó...
2019. ápr. 6. 18:16
16/29 anonim válasza:
Inkább verd ki.
2019. ápr. 6. 18:17
17/29 anonim válasza:
A kérdésed rossz. Nem állhat ketté az agyad, mert nincs is. Egy műveletlen, buta, egoista, életképtelen kis pö.. vagy.
2019. ápr. 6. 19:19
18/29 anonim válasza:
Gondolom akkor kibírod, amikor a mama a kevéske nyugdíjából is tolja neked a pénzt...
Undorító a stílusod.
2019. ápr. 6. 19:46
19/29 anonim válasza:
egy kicsit rendbe kéne tenni az agyadat. akkor eszedbe jutna, hogy segithetnél-e vmit a nagyszüleidnek? érdeklődhetnél, hogy vannak? 20 év mulva baromira fogod sajnálni ezt az elvesztegetett időt... te mázlista vagy. és nyavalyogsz.
2019. ápr. 6. 20:43
20/29 anonim válasza:
Vegig olvastam a valaszokat is.Te egy nagymeno vagy aki sz*rik ra mindenre foleg a szuleire meg nagszuleire,egoista bunko vagy.Eloszor magadba kellene szalnod es elgondolkodnod mielott jar a pofad hu*ye gyerek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!