Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha Anyum nem...

Mit csináljak, ha Anyum nem engedi, hogy oda tegyem az ágyam, ahová akarom?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi, hogy nehezen férek el a szobámban, mert Anyum nem engedi meg, hogy a sarokba toljam az ágyamat, azért mert hogy ott a föld alatt vízér van, és mindenféle bajom lesz tőle. Na, az ilyen hülyeségekben én nem hiszek, és emiatt nem engedi, hogy oda toljam. Mit csináljak? 1000 meg egy dolgot felolvastam neki, ami cáfolja ezt a vízér dolgot, de nem hiszi el.
2016. dec. 30. 15:55
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Anyud honnan tudja, hogy ott vízér van?

Amúgy hogy éltek?

Családi házban, társasházi lakásban, emeleten, földszinten?

2016. dec. 30. 15:59
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Told át és kész. Nem ő alszik a "vízéren".
2016. dec. 30. 16:00
 3/10 A kérdező kommentje:

Anyud honnan tudja, hogy ott vízér van?

Amúgy hogy éltek?

Családi házban, társasházi lakásban, emeleten, földszinten?

Aki eladta a házat, az megnézette (valami ilyen dologra szakosodott emberrel) hogy hol van. Jól élünk, középosztálybelinél jobban. Sorházban lakunk, én a tesóimmal az emeleten.

2016. dec. 30. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha anyud ilyenekben hisz, mondd meg neki, hogy vegyen neked egy orgonitot, az majd semlegesíti a vízereket és a hartmann-hálókat is. Tuti beveszi, és akkor áttolhatod.
2016. dec. 30. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

1-es vagyok

Nem azért kérdeztem Kérdező, hogy hogy éltek, mert az anyagi helyzetetekre voltam kíváncsi, hanem azért, mert a vízereket az emeleten nem lehet bevizsgálni, ... már aki hisz az ilyesmiben.

A rézrudak ugyanis, amik kimutatják a víz jelenlétét, nem tudnak különbséget tenni, hogy az a földszinti vízcsövekben, WC tartályban, csatornában, vagy tudja fene miben levő vízre reagálnak.

2016. dec. 30. 16:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
És ha csak úgy szó nélkül áttolod mit csinál? Vagy nem tudod kicserélni az ágy meg asztal helyét vagy valami mással?
2016. dec. 30. 19:40
 7/10 anonim válasza:
100%
Ragassz az ágy alá alufóliát (a fényesebb fele legyen lefelé!), az visszaveri a káros sugárzást. Pár héten keresztül szórjál az ágy alá szódabikarbónát, mert az összegyűjti a vízérből kiáramló káros sugarakat amiket a fólia visszavert. Szombatonként söpörjed össze, és tegyél ki újat! A szódabikarbóna mindenre jó, sőt, mindenre IS!
2016. dec. 30. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Nézzetek hülyének, de van igazság a vízérben. Nem tudtunk aludni, áttoltuk az ágyat, ott se. Bemérettük, vízér megy ott. Átraktuk megint máshová, már aznap új aludtunk, mint akit fejbe vertek. Azóta is minden jó.
2016. dec. 30. 21:16
 9/10 anonim válasza:
100%
2016. dec. 30. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tolj egy szerkényt az ajtó elé, aztán told át az ágyat oda, ahova szeretnéd. :-)
2017. jan. 1. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!