Mit tegyek? Már az agyam ketté áll
2 hetente mindig le kell mennem a nagymamákhoz amivel nem lenne gond ha nem lenne annyira UNALMAS. Teljes mértékben idő pazarlás az életemből és holnap megint megyünk mert a szüleim marha jól érzik magukat ott ahol én nem.
Megkérdezik hogy megy a suli aztán kész ennyi.
Kértem már a szüleimet hogy engem hagyjanak itthon de mindig azt mondják hogy nem fogják velem hagyni a házat egész nap.
Pedig annyival jobb dolgokat tudnék csinálni ha nem kellene mennem de nem engedik.
Mondhatjátok hogy 2 hetente menni nem sok de akkor is idő pazarlás és sokkal hasznosabb dolgokra is lehetne fordítani.
Amilyen körülmények között megyünk lehet te is átgondolnád.
Egy kis kocsival megyünk 3 órán keresztül úgy hogy 187 cm magas vagyok és állandóan próbálom keresni a kényelmes pozíciót ami nincs. Ehez még hozzájön az hogy az autó pályán kívül döcögős utakon megyünk utána ott vagyunk még 3 órát a maméknál mert ha ennyit jöttünk akkor több időt kell maradni (de megesik hogy 4-et is maradunk) és és akkor visszaút megint 3 óra. És amíg ott vagyunk én addig nézhetem a tükröt mert wifi sincs a mamáméknál mobilnettet még nem akarom elhasználni.
Amit tehetsz:
-ha megvagy 17, leteszed a jogsit, így vezethetnéd a kocsit (én spec imádok hosszú úton egyhuzamban végigvezetni)
-veszel nagyobb adatforgalmat a mobilnetedre
-viszel könyvet
-kedvenc zenéidet letöltöd a telóra vagy mp3 lejátszóra
-meditálsz
-nagyiék lakhelyén nagyot kirándulsz, amíg a szülők beszélgetnek
-megpróbálsz te is beszélgetni a kisöregekkel (Neked legalább élnek, én mit meg nem adtam volna egy igazi "nagyis, nagypapis" programért, nekem nem él egyik sem) és értékeld, hogy van kivel beszélgetned. Kérdezz tőlük, hidd el, az idősek nagyon sok érdekeset tudnak mesélni a gyerekkorukból, fiatalkorukról. Én apámat (80) szoktam nyaggatni, hogy meséljen, meséljen, hisz nem tudhatom, meddig van közöttünk.
Az a lényeg, hogy ne egy "trendi" maias fanyalgó fiatalként menj hozzájuk, hanem értékeljed, hoygy van családod vannak rokonok, nagyszülők stb. Vigyél nekik te is valami ki magad által készített apró ajándékot, hidd el, meg fognak hatódni és örülni fognak.
Én értékelem ,hogy van kivel beszélgetnem.
Van 30 barátom akikkel rendszeresen találkozunk és együtt szórakozunk.
Kinek írjak?😂😂😂 Neked?😂😂😂
Ami pedig téged illet 6-os téged lehet hogy érdekelnek a régi dolgok de engem hidegen hagynak engem nem érdekel mit hogyan csináltak régen. Engem az érdekel most hogy csinálják mert ez a lényeg. Nem érdekel hogy jutottunk el oda ahol most vagyunk. A lényeg hogy eljutottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!