Hogy vegyem rá a szüleim, hogy adják el az ágyam és
vegyenek újat?
Figyelt kérdés
Ők választották az ágyam és sajnos nagyon puha, kényelmetlen, szinte elsüllyedek benne. Nem matracos úgyhogy nem lehet cserélni benne.Gerincproblémáim vannak és jobb lenne egy kemény ágy.
2018. jún. 13. 10:38
1/9 anonim válasza:
Egy normális szülő ezt megérti főleg hogy ha gerinc problémáid is vannak. Mond el ugyanezt hogy fáj a hátad nem kényelmes.
2018. jún. 13. 10:41
2/9 anonim válasza:
Ahogy itt leírtad.
Mondd el, hogy túl puha és nem jó a gerincednek. Ami eleve nem jó. De ha már vannak problémáid, akkor meg pláne.
És semmiképp se azt mond, hogy nem tetszik az ágy.
2018. jún. 13. 10:51
3/9 anonim válasza:
Vegyetek az ágy tetejére egy kemény matracot. Napközben ezt berakhatod az ágy és a fal közé.
2018. jún. 13. 11:24
4/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémáim voltak/vannak, ezért az orvos tanácsára kimondottan kemény fekhelyen alszom. Jót tesz.
Ha gondolod, mutasd meg a szüleidnek ezeket a válaszokat a kérdésedre, bizonyára ráállnak az ágycserére. Ha pénzbeli problémák adódnak is - húzzátok meg a nadrágszíjat ott, ahol lehet, de puha fekhelyen ne feküdj. Akkor inkább a szőnyegen!
2018. jún. 13. 12:02
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, azért gondoltam rá, hogy ezt eladnánk mert nagyon szép ágy csak nekem nem a legjobb.
2018. jún. 13. 12:24
6/9 anonim válasza:
Én úgy oldottam meg hogy vettem egy jó kemény matracot és rátettem az ágyra, kimondottan gumis lepedőt tettem rá és teljesen jól megvan oldva a probléma. Később úgy is az lesz hogy amikor elköltözöm az az ágy kanapénak fog funkcionálni, illetve vendégágynak mert kihajtható, a matrachoz meg csináltatok asztalos ismerőssel méretre egy jó ágykeretet.
2018. jún. 13. 12:55
7/9 anonim válasza:
Amikor nekem ilyen bajom volt, én adtam el az ágyamat.
2018. jún. 13. 13:14
8/9 anonim válasza:
Nekem galériaágyam van, és kifejezetten puha, szép matracot vett bele édesanyám.
1,5 évig jó is volt... De annyira puha, hogy a hátam teljesen szétnyomta, lényegében a kemény fán aludtam (de a vállam környékén meg jó volt a matrac, tehát nem feküdtem egyenesen)
Először a vállam, aztán a derekam meg a hátam is nagyon fájt reggelenként...
Felraktuk a régi, kemény matracot, na, azóta nincs semmi baj :D
2018. jún. 13. 13:25
9/9 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy a rossz alvás a tanulmányi eredményeid rovására fog menni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!