Miert ilyen igenytelen az anyukam?
Ne tedd már itt az agyad! Minden nap kiírsz valami hülyeséget, mondjuk ezzel a kérdéssel önmagában nem is volna baj, ha nem TE írtad volna, akire a rutinos válaszolók simán ráismernek. Itt ennél a kérdésnél még te magad is írtad valamelyik kommentben, hogy "akárhány kérdést kírok, mindig fikáznak". Nem szó szerint idéztem, mert annyit sem érdemelsz, hogy visszanézzem a válaszok közötti ócsárolásaidat.
Egyik nap addig gyalázkodtál, amíg az összes kommentet törölték a kérdéseddel együtt. Most is ez kell?
(Már válaszoltam.)
"Nyomorekok vagytok mind"
Fú, kérdező, ezzel aztán jól leminősítetted saját magadat...! Hogy viselkedhetsz így?!
Viszont ezzel választ is adtál a kérdésedre, hogy miért ilyen igénytelen az anyukád...
- ha nekem ilyen pökhendi lányom lenne, én is el lennék keseredve. :(
Csak úgy tudsz anyudon segíteni, ha leszállsz a magas lóról és megfogadod, megérted a válaszolók tanácsait.
Azt kellene felfognod, hogy nem a kérdéseidet fikázzák, hanem a viselkedéseden kellene változtatnod, mert amíg ilyen negatívan állsz hozzá a segítő szándékokhoz, addig tényleg mindenki utálni fog.
Próbálj kissé több szeretetet vinni a hétköznapokba és szeretettel fordulni édesanyád felé is!
Attól, mert valaki a te fogalmaid szerint "nyomorék" vagy "igénytelen", még lehet emberileg értékes, viszont az ilyen leminősítéseid csak rólad állítanak ki szegénységi bizonyítványt.
Persze, pontozzál csak le mindenkit, aki megpróbál a fejeddel beszélni, de attól még a problémád nem fog megoldódni és a jövőben ugyanígy fogsz járni minden egyes kérdéseddel, amíg meg nem tanulod a leckét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!