Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miert ilyen igenytelen az...

Miert ilyen igenytelen az anyukam?

Figyelt kérdés
Az elmult honapokban kb 30 kilot hizott. Vettunk neki egy futogepet is nem is hasznalja. Nem szortelenit sehol, ket hetig ugyanabban a ruhaban jar, izzadsag szagu... Ha megjegyzem neki megsertodik, de zavar ez az egesz mert mindig egy csinos no volt most pedig kezdi megjobban elhagyni magat. Hogyan tudnek segiteni neki?
2018. ápr. 2. 14:10
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Nyomorekok vagytok mind, nem is ertem mit vartam itt gyakorikerdeseken
2018. ápr. 2. 21:50
 42/49 A kérdező kommentje:
Az ertelmes valaszoloknak pedig koszonom :)
2018. ápr. 2. 21:53
 43/49 anonim ***** válasza:
79%

Ne tedd már itt az agyad! Minden nap kiírsz valami hülyeséget, mondjuk ezzel a kérdéssel önmagában nem is volna baj, ha nem TE írtad volna, akire a rutinos válaszolók simán ráismernek. Itt ennél a kérdésnél még te magad is írtad valamelyik kommentben, hogy "akárhány kérdést kírok, mindig fikáznak". Nem szó szerint idéztem, mert annyit sem érdemelsz, hogy visszanézzem a válaszok közötti ócsárolásaidat.

Egyik nap addig gyalázkodtál, amíg az összes kommentet törölték a kérdéseddel együtt. Most is ez kell?

(Már válaszoltam.)

2018. ápr. 2. 22:20
 44/49 anonim ***** válasza:
69%

"Nyomorekok vagytok mind"

Fú, kérdező, ezzel aztán jól leminősítetted saját magadat...! Hogy viselkedhetsz így?!

Viszont ezzel választ is adtál a kérdésedre, hogy miért ilyen igénytelen az anyukád...

- ha nekem ilyen pökhendi lányom lenne, én is el lennék keseredve. :(

Csak úgy tudsz anyudon segíteni, ha leszállsz a magas lóról és megfogadod, megérted a válaszolók tanácsait.

Azt kellene felfognod, hogy nem a kérdéseidet fikázzák, hanem a viselkedéseden kellene változtatnod, mert amíg ilyen negatívan állsz hozzá a segítő szándékokhoz, addig tényleg mindenki utálni fog.

Próbálj kissé több szeretetet vinni a hétköznapokba és szeretettel fordulni édesanyád felé is!

Attól, mert valaki a te fogalmaid szerint "nyomorék" vagy "igénytelen", még lehet emberileg értékes, viszont az ilyen leminősítéseid csak rólad állítanak ki szegénységi bizonyítványt.

Persze, pontozzál csak le mindenkit, aki megpróbál a fejeddel beszélni, de attól még a problémád nem fog megoldódni és a jövőben ugyanígy fogsz járni minden egyes kérdéseddel, amíg meg nem tanulod a leckét.

2018. ápr. 3. 10:42
 45/49 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én mostanában regisztráltam erre az oldalra és néha csak kapkodom a fejem a kommenteken és a feltett kérdéseken is! De azt gondolom aki tóban fürdik ne csodálkozzon, hogy vizes lett! Azt gondolom minden problémára a megbeszélés a megoldás! Maximálisan megértem, hogy zavaranyukád igénytelensége, de gondolj bele milyen érzés lehet neki megtudni, hogy Te ezt a neten megvitatod olyan emberekkel akik semmit nem tudnak a ti életetekről! Én is klimaxolok, felnőtt gyerekeim vannak,és fontosnak tartom az ápotságot, magam miatt elsősorban és nyilván a családom miatt is! Próbáld elmondani anyukádnak, hogy Téged nagyon zavar az igénytelensége, beszélj vele, más módja szerintem nem nagyon van a változásnak! Próbálkozz közös programokkal, közös séta, közös szőrtelenítés! Együtt is vagytok, és ápoltság is lesz! Csak törődj vele, érezze, hogy fontos Neked!
2018. ápr. 4. 08:15
 46/49 anonim ***** válasza:
OFF: 46-os, és hogy sikerült ilyen rövid idő alatt 22%-osnak lenned? 😮
2018. ápr. 4. 08:32
 47/49 anonim ***** válasza:
Nem tudom, azt sem tudom, hogy működik ez a százalék rendszer! Tegnap írtam először erre az oldalra! A 22% soknak számít?
2018. ápr. 4. 08:42
 48/49 anonim ***** válasza:
De szerintem ezen az oldalon nem az én 22%-om a feltett kérdés!
2018. ápr. 4. 08:45
 49/49 anonim ***** válasza:
a 30 kilos hizas nem igenytelenseg par honap alatt hanem valami betegseg. eleg sok variacio van a pajzsmirigytol valamilyen hormonalis stb problema. lehet hogy klimax is kezdodott nala. ha eddig masmilyen volt ez a hirtelen valtozas mindenkeppen betegsegre utal. eloszor kell kerni egy alapos kivizsgalast utana egy jo pszichologust es biztosan ra fognak jonni hol van a gond. az ember akar no akar ferfi ilyen hirtelen nem fordul ki onmagabol. a feledekenyseg es a hirtelen ingerultseg is klimaxos tunetekre utal. sajat tapasztalat;-)
2018. aug. 10. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!